Toimin EK:ssa arvonlisäverotuksesta ja muusta välillisestä verotuksesta vastaavana asiantuntijana, ja olen työskennellyt välillisen verotuksen parissa täysi-ikäisyyden verran eli yli 18 vuotta. Ennen EK:lle tuloa olen ollut Verohallinnossa johtavana asiantuntijana ja tilintarkastusyhteisössä ALV-konsulttina, sekä pohtinut tapauksia keskusverolautakunnan sivutoimisena esittelijänä.

Olen arvonlisäverotuksen ja valmisteverotuksen oikaisulautakunnan jäsen sekä keskusverolautakunnassa ratkaisemassa ALV-asioita. Lisäksi olen kirjoittajana ALV käytännössä -teoksessa ja julkaissut myös yksityistä terveydenhuoltoalan arvonlisäverotusta koskevan kirjan. Julkaisen artikkeleita verotuksesta ja opetan arvonlisäverotusta Tampereen ja Vaasan yliopistoissa. Toimin myös asiantuntijajäsenenä komission arvonlisäverotusta koskevassa työryhmissä VAT Expert Group.

Luennoin niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, sillä nautin aidosti asioiden kertomisesta mahdollisimman ymmärrettävällä tavalla.  Uskon, että verotuksesta voi puhua myös hymyillen ja että vaikeimmatkin asiat saadaan ratkottua, kun ne puretaan pienempiin palasiin. Koulutuksissa saat kysyä kaikki mieltä painavat asiat – tyhmiä kysymyksiä ei ole. Nähdään pian koulutuksissa!