Kuukausi: heinäkuu 2024

Syksyn uutuudet!

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tarjoamme syksyllä uusia ”täsmäkoulutuksia” työsuhteen perusasioista ja nykypäivän työelämässä tärkeiksi nousevista aiheista.

Viime vuoden (2023) asiakastutkimuskyselyn tulokset osoittivat, että koulutustarjontaamme toivotaan lisää täsmäkoulutuksia sekä lyhyitä webinaareja työsuhdeasioissa mm. esimies- ja hr-työhön. Tarve on tullut ilmi myös saamiemme koulutuspalautteiden kautta. Kiitos palautteistanne!

 

🔎 TYÖSUHDEASIOIDEN TEHOSTARTTI

Meillä on hyvä käsitys siitä, mitkä ovat juuri ne asiat, jotka jokaisen esimiehen ja hr-osaston tulisi tietää työntekijän palkkaamisesta työsopimuksen tekemiseen, työajoista ja vuosilomista sekä sairaustapauksista aina työsuhteen päättämiseen.

Työsuhdeasioiden tehostartti sopii kaikille aloitteleville hr-ammattilaisille sekä uusille esihenkilöille:

17.9. Työsuhdeasioiden tehostartti -hybriditilaisuus

 

🔎 KÄYTÄNNÖN TAITOJA TYÖNANTAJILLE, ESIHENKILÖILLE JA HR:LLE

3.9. Käytännön näkökulmia sairauspoissaoloista

12.9. Henkilötietojen käsittely työsuhteessa

25.9. Työoikeuden käytännön taidot: Työsopimuksen tekeminen

3.10. Työoikeuden käytännön taidot: Haastetilanteisiin puuttuminen ja varoituksen antaminen

9.10. Työoikeuden käytännön taidot: Kuulemistilaisuuden järjestäminen ja työsuhteen päättämisilmoitus

24.10. Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot -hybriditilaisuus

31.10. Peruskatsaus kilpailukielto- ja koulutuskustannussopimuksiin

7.11. Työelämän asiakirjat -hybriditilaisuus

Nämä koulutukset antavat tietoa ja taitoja niihin tilanteisiin, joissa työpaikoilla tarvitaan puuttumista asioihin oikea-aikaisesti, rakentavasti ja lainmukaisesti.

Työoikeuden erilaiset käytännöntaidot ovat olennaisia osia työelämän sujuvuuden ja oikeudenmukaisuuden varmistamiseksi. Työpaikkojen poissaolojen hallinta on merkittävä osa esihenkilöiden ja hr-ammattilaisten tehtäväkenttää, jolloin selkeät ohjeet ja lainsäädännön tuntemus ovat avainasemassa.

📅 Nämä, sekä muita tärkeitä koulutuksiamme henkilöstö-, talous- ja palkkahallinnosta sekä yritysturvallisuudesta löydät koulutuskalenteristamme!

 

👉 PYYDÄ OSALLISTUMISTODISTUS

Osallistumistodistuksella osoitat työnantajallesi sitoutuneisuutesi ja osaamisesi. Mikäli tähtäät esimerkiksi esimieheksi tai hr-osastolle tulevaisuudessa, tämä on erinomainen tapa ottaa ensi askel ja osoittaa sitoutuneisuutesi osallistumistodistuksella. Lue lisää…

👉 EIVÄTKÖ KOULUTUSTEN AJANOHDAT SOVI AIKATAULUUSI?

Ei hätää! -Ilmoittaudu koulutuksen webinaariin, ja saat itsellesi webinaaritallenteen vuorokauden sisällä koulutuksesta katsottavaksi 30 vuorokaudeksi. Lue lisää…

👉 TALLENNEKAUPPA AUKI 24/7

Järjestettyjen koulutustemme webinaaritallenteet julkaistaan tallennekaupassamme noin 1-2 kuukauden kuluessa koulutuksen päättymisestä. Lue lisää…


🎬 MIKÄ TEKEE EK-TIEDOSTA AINUTLAATUISEN? Katso lyhyt videopätkä.