Koulutuksessa käydään askel askeleelta läpi, kuinka kuulemistilaisuus tulee käytännössä järjestää työsuhteen päättämistilanteissa. Lisäksi koulutuksessa perehdytään työsuhteen päättämisilmoituksen antamiseen ja sisältöön.

Koulutus auttaa sinua tunnistamaan, milloin kuulemistilaisuus on tarpeen, mitä asioita sinun tulee huomioida ennen ja jälkeen tilaisuuden, ja mitä juridisia seuraamuksia voi syntyä, jos kuulemistilaisuutta ei hoideta asianmukaisesti. Koulutus antaa sinulle myös käytännön vinkkejä ja esimerkkejä, jotka auttavat sinua ratkaisemaan mahdollisia ongelmatilanteita ja varmistamaan, että kuulemistilaisuus on molemmille osapuolille selkeä ja oikeudenmukainen kokemus.

Koulutuksessa käsitellään:

 • Johdantona haastetilanteisiin puuttuminen ja lainsäädännön pääkohdat työsuhteen päättämistilanteeseen liittyen
 • Kuulemistilaisuus
  • Kuinka kuulemistilaisuus tulee järjestää työsuhteen päättämistilanteissa?
  • Kuinka kutsu kuulemistilaisuuteen kannattaa laatia?
  • Mitä asioita kuulemistilaisuudessa käydään läpi?
 • Työsuhteen päättämisilmoitus
  • Miten työsuhteen päättämisilmoitus tulee laatia?
  • Kuinka päättämisilmoitus annetaan?

Koulutuksen aikataulu tästä.

Luennoitsijana toimii työoikeuden erityisosaaja, johtava juristi Anna Hakola Hyvinvointiala HALI ry:stä ja Akses Oy:stä. Annalla on käytännönläheinen ote kouluttamiseen ja hänen koulutuksien tavoitteena onkin tarjota oivalluksia, selkeyttää lainsäädännön perusteita ja jakaa käytännönläheisiä vinkkejä tilanteiden tunnistamiseen ja ratkaisemiseen

🖊 Lähetä asiantuntijalle mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#koulutus #ektietokurssit #webinaari #työsuhde #työlainsäädäntö #työsuhteenpäättäminen