Koulutuksessa käydään läpi, miksi hyvin laadittu työsopimus on perusta onnistuneelle työsuhteelle ja kuinka erilaisilla ehtojen kirjaustavoilla tai muotoiluilla voi olla vaikutusta käytännössä.

Työsopimus on tärkeä asiakirja, joka määrittelee keskeisesti työntekijän ja työnantajan välisiä oikeuksia ja velvollisuuksia. Työsopimuksen kirjauksilla voi olla vaikutusta muun muassa työaikaan, palkkaan, irtisanomisaikaan, ja muihin keskeisiin työehtoihin. Työsopimuskirjauksilla on myös keskeinen vaikutus työnantajan työnjohtovallan laajuuteen. Työsopimuksen laatiminen ja sen sisältö kannattaa siis tehdä huolellisesti ja asianmukaisesti.

Koulutuksen sisältö:

 • Johdantona työsopimuksen merkitys työsuhteessa
 • Erilaiset työsopimukset
  • Milloin on mahdollista tehdä määräaikainen työsopimus?
  • Mikä on runkosopimus?
  • Mikä on vaihtelevan työajan sopimus?
 • Työsopimuksen ehdot
  • Mitä ehtoja työsopimukseen tulee kirjata?
  • Mitä työsopimukseen ei kannata kirjata?
  • Mikä merkitys erilaisilla työsopimuskirjauksilla voi olla käytännössä?

Koulutuksen aikataulu tästä.

Luennoitsijana toimii työoikeuden erityisosaaja, johtava juristi Anna Hakola Hyvinvointiala HALI ry:stä ja Akses Oy:stä. Kouluttajana Anna on erityisen käytännönläheinen. Hän uskoo, että todelliset tulokset saavutetaan yhdistämällä teoreettinen osaaminen konkreettisiin toimenpiteisiin.

Koulutus on suunnattu kaikille työnantajille, esihenkilöille ja HR-ammattilaisille, jotka haluavat varmistaa työsopimustensa käytännön toimivuuden. Ilmoittaudu mukaan ja vie työsopimusten sisällön hallinta uudelle tasolle vahvan osaamisen kautta!

🖊 Lähetä asiantuntijalle mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#koulutus #ektietokurssit #webinaari #työsuhde #työlainsäädäntö #työsopimus