Kilpailukieltosopimukset ovat nousseet keskusteluun erityisesti työsopimuslain muutoksen ja oikeuskäytännön myötä. Usein työnantajaa mietityttää, milloin kilpailukieltosopimuksesta täytyy maksaa korvausta sekä miten esimerkiksi salassapitosopimukset, rekrytointikiellot tai houkuttelukiellot vertautuvat kilpailukieltosopimukseen.

Samoin myös koulutuskustannussopimuksen suhde kilpailukieltosopimukseen voi herättää kysymyksiä. Usea voi pohtia, rinnastuuko koulutuskustannussopimus kilpailukieltosopimukseen sekä minkä sisältöisenä koulutuskustannussopimuksen voi solmia.

Tässä koulutuksessa käydään läpi kilpailukieltosopimukseen ja koulutuskustannussopimukseen liittyviä päähuomioita, kuten:

• sopimuksen solmimisessa huomioitavat seikat
• korvausvelvollisuus
• sopimuksen irtisanominen
• sopimusten välinen suhde.

Kouluttajana toimii työmarkkinajuristi Maria Äimälä, Sivistasta. Marialla on monipuolista työsuhdeosaamista sekä käytännönläheinen ote kouluttamiseen.

🖊 Lähetä asiantuntijalle mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#koulutus #ektietokurssit #webinaari #työsuhde #työlainsäädäntö #sairauspoissaolot