Juhlavuoden uutisia – Varo juonipaljastuksia!

EK-Tiedon kevään kurssit ovat hienosti takana.
Viimeisin tilaisuutemme, Turvallisuusalan neuvottelupäivät oli menestys sekä vierailijamäärältään että ohjelmasisällöltään.

Kevään aikana toimme rutkasti uutta EK-Tiedon pöytään; sosiaalisen median, uudistuneen logon sekä webinaarit. Uudenlainen ja luova ote kehitystyössä sekä korkea palvelutaso ovat meille edelleen tärkeitä asioita, ja niihin tulemme panostamaan tulevaisuudessa yhä enemmän. Keräämme ja analysoimme asiakaspalautteita ja erilaisia tilastotietoja säännöllisesti. Voidaksemme kehittyä ja uudistua, meidän tulee pysyä ajan hermoilla jatkuvasti.

Syksyn kurssikalenterimme on kattava ja kurssit täyttyvät hyvää vauhtia. Ideoimme ja suunnittelemme myös aivan uusia kursseja ja siksi pidämmekin korvamme höröllä; Mitä uutta voisimme tarjota lakiasioiden, verotuksen, työsuhdeasioiden, palkanlaskennan ja yritysturvallisuuden saralla?

Tänä vuonna uusia tuulia ovat tuoneet mm. uusi tietosuoja-asetus sekä vuoden 2019 alussa käyttöön otettava tulorekisteri. Syksyllä saadaan esitys uudeksi työaikalaiksi, josta järjestämme koulutusta elokuussa, ja kurssille voikin jo ilmoittautua. Henkilöstö- ja palkkahallinto ovat siis kovassa pyörteessä. Meidän tehtävämme on rauhoittaa pyörrettä kouluttamalla ja jakamalla tietoa. Käytössämme ovat EK:n omat sekä ulkopuoliset alansa asiantuntijat, jotka ovat saaneet paljon kiitosta asiantuntijuutensa lisäksi myös selkeäsanaisuudestaan sekä mielenkiintoisista luennoistaan.

EK-Tieto kouluttaa tällä hetkellä yli 2 500 ammattilaista työssään vuosittain. Uuden webinaarituotteemme myötä toivomme laajentavamme verkostoamme ympäri Suomen ja tavoittavamme yhä useamman oman alansa ammattilaisen, paikasta riippumatta.

Olemme näytteilleasettajana Esimies- ja Henkilöstömessuilla 4.-5.9.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Messuille osallistuminen näytteilleasettajan roolissa ei ole meille uutta, mutta jokainen kerta on aivan uusi haaste ja loistava mahdollisuus lähestyä jo tuttuja sekä uusia kasvoja ja organisaatioita ruohonjuuritasolla. Viestintä ja markkinointi on hyvä välillä jalkauttaa. Kentällä on tärkeää vierailla, jotta nimille, tuotteille ja asioille saataisiin konkreettiset kasvot -puolin ja toisin. Osastonaapurinamme messuilla on tytäryhtiömme Työsuhdejuristit Oy, jolla on pitkäaikainen ja syvällinen osaaminen työsuhdeasioiden hoidossa. Yhdessä muodostamme tärkeän synergian messuilla, jolla toivomme tapaavamme vanhoja ja uusia asiakkaita, asiantuntijoita ja eri alan ammattilaisia.

Tule tervehtimään EK-Tietoa osastolle 3h21/5 ja Työsuhdejuristeja osastolle 3h21/6! Tässä kutsusi, ole hyvä!

Syksyn monipuolinen kurssitarjontamme muodostuu niin tutuista kuin uusistakin aiheista. ”Uusi työaikalaki – mikä muuttuu?”,  ”Tulorekisteri tulee, miten valmistaudun?”, Palkanlaskennan peruskurssi, Sairauspoissaolojen käytännön toiminta ja juridiikka sekä muut mielenkiintoiset ja tärkeät aiheet on jo julkaistu nettisivuillamme ja ilmoittautuminen on käynnissä.

Legendaarinen Ennakkoperintä-kiertueemme starttaa 40-vuotis juhlarummutuksensa Lahdesta 27.11. ja päättyy 19.12. Helsinkiin, jossa tilaisuus saa lisänäkyvyyttä myös livestriimauksen kautta. Näin pääset mukaan tilaisuuteen mistä päin Suomea tahansa. EP2019-kiertueen kaupungit näet tarkemmin täältä ja ilmoittautua voit jo aivan pian.

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari