Tallennekauppa | kätevä kirjasto kätesi ulottuvilla

Lähes kaikki webinaaritallenteemme tulevat myyntiin kotisivuillemme pian koulutuksen jälkeen. Sinulla on siis vapaus valita mitä, missä ja milloin opiskelet.


Järjestettyjen koulutustemme webinaaritallenteet julkaistaan tallennekaupassamme noin 1-2 kuukauden kuluessa koulutuksen päättymisestä.

Tallenteet on editoitu niin, että niistä on poistettu tauot, mutta muuten ne ovat alkuperäisissä muodoissaan.

Tallenteiden hinnat ovat -30 % alkuperäisten koulutusten hinnoista ja katseluaika on 6 kk. Hinnat sisältävät aina myös koulutusmateriaalin (esityksessä käytetyt diat), sekä mahdolliset ennakkokysymykset, joita asiakkaat ovat lähettäneet koulutuksen asiantuntijalle ennen koulutuspäivää, ja joihin hän on vastannut koulutuksen aikana (ennakkokysymyksien yhteydessä ei toki paljasteta kysyjän tietoja).

Löydät tallenteet sivuiltamme niin kauan kuin koulutuksen sisältö pysyy ajankohtaisena, tai kunnes sama tai vastaava koulutus julkaistaan myöhemmin koulutuskalenterissamme.

Mikäli et löydä Tallenne-sivuiltamme koulutusta, olemme mahdollisesti suunnittelemassa vastaavaa koulutusta pidettäväksi lähikuukausina, ja tämän vuoksi emme ole julkaisseet ko. webinaaritallennetta.

Voit aina kääntyä puoleemme ja tiedustella tallennetta, tai tulevan koulutuksen suunniteltua sisältöä ja ajankohtaa. Haluamme, että löydät itsellesi ja organisaatiollesi tärkeät koulutukset ja aiheet monipuolisesta koulutusvalikoimastamme.

Ota rohkeasti yhteyttä! Olemme täällä sinua varten.

Klikkaa itsesi Tallenne-sivuille tästä!

 

Täältä löydät meidät sekä koulutuksemme: 

🔎 KOULUTUSKALENTERI
Päivitämme koulutuskalenteriamme säännöllisesti. Kannattaa siis käydä tutustumassa tarjontaan tasaisin väliajoin.

🔎 SOME
Ilmoitamme uusista koulutuksista ja tallenteista myös Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja uutiskirjeissämme.

🔎 UUTISKIRJE
Uutiskirjeen voit tilata näppärästi tämän linkin takaa. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia koulutusten etsimisestä, vaan tuomme tiedon luoksesi vaivattomasti.

🔎 WEBINAARITALLENNE
Mikäli löydät itsellesi sopivan koulutuksen koulutuskalenteristamme, mutta se ei sovi aikatauluusi, ilmoittaudu silti koulutuksen webinaariin. Sinun ei tarvitse olla läsnä webinaarissa, vaan riittää, että olet ilmoittautunut mukaan. Saat tuolloin itsellesi webinaaritallenteen katsottavaksi 30 vuorokaudeksi koulutuksen päättymisestä. Webinaaritallenteen hinta sisältää myös koulutusmateriaalin.

🔎 TALLENNEKAUPPA
Mikäli koulutuskalenteristamme ei juuri nyt löydy sinulle sopivaa koulutusta, tutustu tallennetarjontaamme. Ehkä löydät sieltä sen, mitä olet etsimässä? Webinaaritallenteet julkaistaan tallennekaupassa n. 1-2 kk kuluessa koulutuksen päättymisestä. Tallenteen hinta on -30 % koulutuksen alkuperäisestä hinnasta, ja katseluoikeus on 6 kk. Tallenteen hinta sisältää myös koulutusmateriaalin (esitysdiat).

🔎 OTA YHTEYTTÄ / RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET
Voit ehdottaa meille myös uusia koulutusaiheita, ja tiedustella yrityksellesi sekä kollegoillesi räätälöityä koulutusta. Lähetä tiedustelusi vaivattomasti kotisivujemme sivulta Yhteystiedot.

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari