Kuukausi: marraskuu 2023

EP2024 | Vielä voit hyvin ilmoittautua mukaan paikan päälle tai livestreamiin!

Oletko jo ilmoittautunut seminaariin? -Vielä ehdit!

Ennakkoperintä 2024 -kiertue starttasi 28.11.2023 Vaasasta ja päättyy 19.12. Helsingin tilaisuuteen.

Siinä välissä käymme läpi useita kaupunkeja ja tilaisuuksia. Kiertueemme kattaa 10 tilaisuutta 8 paikkakunnalla, sekä 2 livestreamia kolmen viikon ajanjaksolla.

Saamme jälleen tavata tuttuja, sekä uusia asiakkaita paikan päällä loistavissa puitteissa. Tarkkaan harkitut seminaaripaikat tarjoavat toimivat puitteet ja herkulliset kokoustarjoilut koko päiväksi.

Vähemmän jonoja, enemmän aikaa vuorovaikutukselle

EP-kiertue on saanut valtavaa suosiota vuosien varrella. Jo se, että tänä vuonna on jo 45. kiertuevuosi käynnissä, kertoo jotakin seminaarin  tarjoaman sisällön tarpeesta sekä siitä, että seminaarimme asiantuntijat ovat todellakin alansa huippuja. Joka vuosi lähes 1 000 talous-, palkka- ja hr-hallinnon edustajaa ja ammattilaista osallistuu seminaariimme, ja suurin osa tulee yhä uudelleen.

Eri paikkakuntien tilaisuudet ovat kuitenkin pienentyneet vuosi vuodelta, etenkin koronan jälkeen. Ryhmien kokojen pienentyessä paikan päällä läsnä-tilaisuuksissa, livestream-lähetysten osallistujamäärät ovat kasvaneet, ja muutos on ollut huomattavissa myös muissa EK-Tiedon, sekä muiden saman alan toimijoiden tilaisuuksissa.

Pienissä ryhmissä on paljon hyviä puolia; verkostoituminen on helpompaa, seminaaripäivä on vuorovaikutteisempaa ja asiantuntijoilla on enemmän aikaa vastata jokaisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin. On hienoa huomata, kuinka seminaarivieraat jakavat tietoa ja vaihtavat ajatuksia päivän teemoista, sekä sen ulkopuolelta. Saman kaupungin tai alueen kollegat eri organisaatioista ja yrityksistä tapaavat saman katon alla, ja voivat vaihtaa kuulumisia päivän mittaan. Tämä on ollut hieno kehitys huomata.

Mahtuuko vielä mukaan? -Kyllä

Mikäli mietit, ovatko seminaarit liian täynnä, istumapaikat ahtaat, tai mahtuuko vielä mukaan paikan päälle – aina mahtuu mukaan! Salit ovat tilavat eikä jonoja tänä päivänä enää synny. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan paikan päälle.

Ja mikäli et ehdi paikan päälle, tai haluat katsoa seminaarin tallenteelta mieluiten myöhemmin, livestream on erinomainen vaihtoehto sinulle. Tuolloin säästät matkakustannuksissa sekä -ajassa, ja voit seurata koulutusta mistä vain, milloin vain. Livestream-osallistujille lähetetään myös seminaarin tallenne, joka on katsottavissa 31.1.2024 asti.

Valinta on sinun!

Tutustu kiertueeseen tästä ja ilmoittaudu mukaan.

🎬 EK-Tiedon tapahtumatuotannon ja markkinointiviestinnän asiantuntijat, sekä kiertueellakin mukana olevat Marjo ja Vanessa kertovat alla olevalla lyhyellä videolla tarkemmin Ennakkoperintäpäivistä (tekstitys):

#EP2024 #Ennakkoperintä2024 #ektietokurssit
@EKTieto @Elinkeinoelama

Läsnätilaisuuksien osallistujamäärillä merkittävä rooli tulevien vuosien kiertueiden toteutuksessa.

Paikan päällä vai etänä?

Hybridinä!
Sekä webinaarilla että läsnä-osallistumisella on monia hyviä puolia ja on hienoa, että asiakkaamme ovat löytäneet koulutustilaisuutemme niin verkossa kuin paikan päällä.

Asiakkaidemme kanssa keskustellessa olemme huomanneet, että monet heistä ovat vannoutuneita verkkopalveluiden käyttäjiä, jotka arvostavat verkkokoulutusten tarjoamaa ajansäästöä ja vapautta osallistua koulutukseen mistä vain. On myös paljon heitä, jotka ehdottomasti haluavat irtautua arkityörutiineista ja tulla paikan päälle kouluttautumaan, keskustelemaan alan kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa sekä nauttimaan valmiista tarjoiluista.

Kiertueet vaarassa  – vai ovatko?

EK-Tiedon Ennakkoperintä 2024 -kiertue starttaa 28.11.2023, ja käsittää yhteensä 10 tilaisuutta, 8 paikkakuntaa ja 2 verkkotilaisuutta. Kyseessä on seminaarikiertue, joka sai alkunsa jo vuonna 1978. Tänä vuonna kierrämme Suomen kaupunkeja Ennakkoperinnän parissa siis jo 45. kerran!

Haluamme tuoda seminaarimme asiakkaittemme luokse ja kohdata heitä edelleen kasvokkain. Toivommekin, että saamme edelleen jatkaa jokavuotista perinnettä ja lähteä upealle Ennakkoperintäpäivät-kiertueelle tulevinakin vuosina jalkautumalla useisiin hienoihin kaupunkeihin. Tähän tarvitaan toki osallistujia myös paikan päälle.

Mitä tapahtuu, kun tilaisuudet pienenevät ja paikan päälle saapuvia asiakkaita on vähemmän ja vähemmän? Onko pelkoa, että osa tilaisuuksista peruuntuu tai jäävät pois listalta seuraavina vuosina? Kyllä – näin on jo käynyt. Olemme valitettavasti joutuneet jättämään joitakin Ennakkoperintä-kiertueemme paikkakuntia kiertueohjelmasta pois viime vuosina. Suurimmat kaupunkimme seminaarin koon suhteen, kuten Helsinki, Turku, Tampere, ovat vielä läsnä-tilaisuuksinakin suuria. Mutta muut kaupungit jatkavat pienenemistään. Toivottavasti saamme kaikki halukkaat Ennakkoperintäpäivistä kiinnostuneet liikkeelle sankoin joukoin kiertueellemme, jotta voimme edelleen jatkaa perinnettämme ja tuoda koulutukset jokaisen halukkaan luokse.

Webinaarien mukaan tulo on mahdollistanut sen, että asiakkaamme ovat löytäneet Ennakkoperintäpäivien suoralähetysten pariin yhä useammin. Olemme äärettömän iloisia siitä, että näin voimme tavoittaa myös heidät, jotka eivät muuten voisi osallistua koulutuksiimme. Verkkototeutus on ollut todellinen apu sekä meille tiedon jakajana, että asiakkaillemme, jotka saavat yhä enemmän valinnanvapautta ja vaihtoehtoja koulutuksia valitessa. Koulutuksemme on tarkoitettu kaikille halukkaille, ja tulemme tarjoamaan suoria verkkolähetyksiä ja hybriditilaisuuksia tietysti myös jatkossa.

🚀 Maailma muuttuu, työelämä muuttuu, ja me pysymme muutoksessa mukana!

Tätä kirjoittaessamme Ennakkoperintä 2024 -kiertueen alkuun on enää 13 päivää! Aika rientää, ja me tuskin maltamme odottaa rientävämme reissuun!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tutustu kiertueeseen tästä ja ilmoittaudu mukaan.

🎬 EK-Tiedon tapahtumatuotannon ja markkinointiviestinnän asiantuntijat, sekä kiertueellakin mukana olevat Marjo ja Vanessa kertovat alla olevalla lyhyellä videolla tarkemmin Ennakkoperintäpäivistä (tekstitys):

#EP2024 #Ennakkoperintä2024 #ektietokurssit
@EKTieto @Elinkeinoelama

🎬 Katso lyhyt videoesittely Ennakkoperintäpäivistä!

Mitä Ennakkoperintäpäivät tarjoavat ja kenelle seminaari on tarkoitettu?

Videolla EK-Tiedon tapahtumatuotannon sekä markkinointiviestinnän asiantuntijat Marjo Martin (vas.) sekä Vanessa Fuller kertovat, mitä Ennakkoperintäpäivät tarjoavat ja miksi sinne kannattaa ilmoittautua mukaan.

Huippusuosittu seminaarikiertueemme starttaa tänä vuonna 28.11. Vaasasta, ja jatkaa kulkuaan kahdeksan kaupungin ja kymmenen tilaisuuden taktiikalla aina 19.12. asti, jolloin viimeinen tilaisuus järjestetään Helsingissä hybriditilaisuutena!

Kiertuepäivät ja -paikkakunnat:

Ti   28.11.2023    Vaasa
To  30.11.2023    Lappeenranta
Pe    1.12.2023    Lahti

Ti    5.12.2023     Helsinki I
To   7.12.2023     Livestream (verkkotilaisuus)
Pe   8.12.2023     Kuopio

Ti  12.12.2023   Tampere
Ke 13.12.2023    Turku
Pe 15.12.2023    Oulu

Ti  19.12.2023     Helsinki II & Livestream

Tutustu ohjelmaan tästä.

Nähdään seminaarissa -paikan päällä tai verkossa!

#EP2024 #Ennakkoperintä2024 #Ennakkoperintäpäivät #ektietokurssit #taloushallinto #palkkahallinto #hr #henkilöstöhallinto #verolainsäädäntö #henkilöverotus #tulorekisteri @EKTieto @Elinkeinoelama

Tallennekauppa | kätevä kirjasto kätesi ulottuvilla

Lähes kaikki webinaaritallenteemme tulevat myyntiin kotisivuillemme pian koulutuksen jälkeen. Sinulla on siis vapaus valita mitä, missä ja milloin opiskelet.


Järjestettyjen koulutustemme webinaaritallenteet julkaistaan tallennekaupassamme noin 1-2 kuukauden kuluessa koulutuksen päättymisestä.

Tallenteet on editoitu niin, että niistä on poistettu tauot, mutta muuten ne ovat alkuperäisissä muodoissaan.

Tallenteiden hinnat ovat -30 % alkuperäisten koulutusten hinnoista ja katseluaika on 6 kk. Hinnat sisältävät aina myös koulutusmateriaalin (esityksessä käytetyt diat), sekä mahdolliset ennakkokysymykset, joita asiakkaat ovat lähettäneet koulutuksen asiantuntijalle ennen koulutuspäivää, ja joihin hän on vastannut koulutuksen aikana (ennakkokysymyksien yhteydessä ei toki paljasteta kysyjän tietoja).

Löydät tallenteet sivuiltamme niin kauan kuin koulutuksen sisältö pysyy ajankohtaisena, tai kunnes sama tai vastaava koulutus julkaistaan myöhemmin koulutuskalenterissamme.

Mikäli et löydä Tallenne-sivuiltamme koulutusta, olemme mahdollisesti suunnittelemassa vastaavaa koulutusta pidettäväksi lähikuukausina, ja tämän vuoksi emme ole julkaisseet ko. webinaaritallennetta.

Voit aina kääntyä puoleemme ja tiedustella tallennetta, tai tulevan koulutuksen suunniteltua sisältöä ja ajankohtaa. Haluamme, että löydät itsellesi ja organisaatiollesi tärkeät koulutukset ja aiheet monipuolisesta koulutusvalikoimastamme.

Ota rohkeasti yhteyttä! Olemme täällä sinua varten.

Klikkaa itsesi Tallenne-sivuille tästä!

 

Täältä löydät meidät sekä koulutuksemme: 

🔎 KOULUTUSKALENTERI
Päivitämme koulutuskalenteriamme säännöllisesti. Kannattaa siis käydä tutustumassa tarjontaan tasaisin väliajoin.

🔎 SOME
Ilmoitamme uusista koulutuksista ja tallenteista myös Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja uutiskirjeissämme.

🔎 UUTISKIRJE
Uutiskirjeen voit tilata näppärästi tämän linkin takaa. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia koulutusten etsimisestä, vaan tuomme tiedon luoksesi vaivattomasti.

🔎 WEBINAARITALLENNE
Mikäli löydät itsellesi sopivan koulutuksen koulutuskalenteristamme, mutta se ei sovi aikatauluusi, ilmoittaudu silti koulutuksen webinaariin. Sinun ei tarvitse olla läsnä webinaarissa, vaan riittää, että olet ilmoittautunut mukaan. Saat tuolloin itsellesi webinaaritallenteen katsottavaksi 30 vuorokaudeksi koulutuksen päättymisestä. Webinaaritallenteen hinta sisältää myös koulutusmateriaalin.

🔎 TALLENNEKAUPPA
Mikäli koulutuskalenteristamme ei juuri nyt löydy sinulle sopivaa koulutusta, tutustu tallennetarjontaamme. Ehkä löydät sieltä sen, mitä olet etsimässä? Webinaaritallenteet julkaistaan tallennekaupassa n. 1-2 kk kuluessa koulutuksen päättymisestä. Tallenteen hinta on -30 % koulutuksen alkuperäisestä hinnasta, ja katseluoikeus on 6 kk. Tallenteen hinta sisältää myös koulutusmateriaalin (esitysdiat).

🔎 OTA YHTEYTTÄ / RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET
Voit ehdottaa meille myös uusia koulutusaiheita, ja tiedustella yrityksellesi sekä kollegoillesi räätälöityä koulutusta. Lähetä tiedustelusi vaivattomasti kotisivujemme sivulta Yhteystiedot.