Läsnätilaisuuksien osallistujamäärillä merkittävä rooli tulevien vuosien kiertueiden toteutuksessa.

Paikan päällä vai etänä?

Hybridinä!
Sekä webinaarilla että läsnä-osallistumisella on monia hyviä puolia ja on hienoa, että asiakkaamme ovat löytäneet koulutustilaisuutemme niin verkossa kuin paikan päällä.

Asiakkaidemme kanssa keskustellessa olemme huomanneet, että monet heistä ovat vannoutuneita verkkopalveluiden käyttäjiä, jotka arvostavat verkkokoulutusten tarjoamaa ajansäästöä ja vapautta osallistua koulutukseen mistä vain. On myös paljon heitä, jotka ehdottomasti haluavat irtautua arkityörutiineista ja tulla paikan päälle kouluttautumaan, keskustelemaan alan kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa sekä nauttimaan valmiista tarjoiluista.

Kiertueet vaarassa  – vai ovatko?

EK-Tiedon Ennakkoperintä 2024 -kiertue starttaa 28.11.2023, ja käsittää yhteensä 10 tilaisuutta, 8 paikkakuntaa ja 2 verkkotilaisuutta. Kyseessä on seminaarikiertue, joka sai alkunsa jo vuonna 1978. Tänä vuonna kierrämme Suomen kaupunkeja Ennakkoperinnän parissa siis jo 45. kerran!

Haluamme tuoda seminaarimme asiakkaittemme luokse ja kohdata heitä edelleen kasvokkain. Toivommekin, että saamme edelleen jatkaa jokavuotista perinnettä ja lähteä upealle Ennakkoperintäpäivät-kiertueelle tulevinakin vuosina jalkautumalla useisiin hienoihin kaupunkeihin. Tähän tarvitaan toki osallistujia myös paikan päälle.

Mitä tapahtuu, kun tilaisuudet pienenevät ja paikan päälle saapuvia asiakkaita on vähemmän ja vähemmän? Onko pelkoa, että osa tilaisuuksista peruuntuu tai jäävät pois listalta seuraavina vuosina? Kyllä – näin on jo käynyt. Olemme valitettavasti joutuneet jättämään joitakin Ennakkoperintä-kiertueemme paikkakuntia kiertueohjelmasta pois viime vuosina. Suurimmat kaupunkimme seminaarin koon suhteen, kuten Helsinki, Turku, Tampere, ovat vielä läsnä-tilaisuuksinakin suuria. Mutta muut kaupungit jatkavat pienenemistään. Toivottavasti saamme kaikki halukkaat Ennakkoperintäpäivistä kiinnostuneet liikkeelle sankoin joukoin kiertueellemme, jotta voimme edelleen jatkaa perinnettämme ja tuoda koulutukset jokaisen halukkaan luokse.

Webinaarien mukaan tulo on mahdollistanut sen, että asiakkaamme ovat löytäneet Ennakkoperintäpäivien suoralähetysten pariin yhä useammin. Olemme äärettömän iloisia siitä, että näin voimme tavoittaa myös heidät, jotka eivät muuten voisi osallistua koulutuksiimme. Verkkototeutus on ollut todellinen apu sekä meille tiedon jakajana, että asiakkaillemme, jotka saavat yhä enemmän valinnanvapautta ja vaihtoehtoja koulutuksia valitessa. Koulutuksemme on tarkoitettu kaikille halukkaille, ja tulemme tarjoamaan suoria verkkolähetyksiä ja hybriditilaisuuksia tietysti myös jatkossa.

🚀 Maailma muuttuu, työelämä muuttuu, ja me pysymme muutoksessa mukana!

Tätä kirjoittaessamme Ennakkoperintä 2024 -kiertueen alkuun on enää 13 päivää! Aika rientää, ja me tuskin maltamme odottaa rientävämme reissuun!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tutustu kiertueeseen tästä ja ilmoittaudu mukaan.

🎬 EK-Tiedon tapahtumatuotannon ja markkinointiviestinnän asiantuntijat, sekä kiertueellakin mukana olevat Marjo ja Vanessa kertovat alla olevalla lyhyellä videolla tarkemmin Ennakkoperintäpäivistä (tekstitys):

#EP2024 #Ennakkoperintä2024 #ektietokurssit
@EKTieto @Elinkeinoelama

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari