Ennakkoperintä 2024 -päivät tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden päivittää tietosi vuoden 2024 verotukseen, ennakkoperintään ja tulorekisteriin liittyen. Alan kokeneet asiantuntijat jakavat tuoreimmat tiedot ja näkemykset, jotta voit varmistaa, että organisaatiosi on valmistautunut tuleviin muutoksiin.

Seminaariin osallistuu vuosittain lähes 1 000 palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaista eri puolilta maata.

Ajankohtainen ja monipuolinen ohjelma!

Seminaari tarjoaa monipuolisen kattauksen mielenkiintoisia puheenvuoroja verotukseen ja työsuhdeasioihin liittyen. Ohjelma koostuu useasta eri esityksestä, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita, tulevia muutoksia ja syvennytään eri asiantuntemusalueisiin.

Päivän aikana käsitellään muun muassa:

👉 Verolainsäädännön muutokset (veroperusteet, tuloverolain ja muiden verolakien muutokset, työnantajan sekä työntekijän sosiaalivakuutusmaksut vuodelle 2024)

👉 Ennakkoperintä 2024 (verokortit & ennakkotietoa koskien v. 2025 verokorttimuutosta, ennakonpidätystiedot, luontoisedut ja kustannusten korvaukset sekä vuodelta 2023 annettavat vuosi-ilmoitukset)

👉 Verohallinnon viimeaikaiset ohjeet

👉 Ajankohtaista tulorekisteristä (2024 alusta voimaan tulevat muutokset, uudet ja muuttuneet ohjeet tulorekisteri-ilmoittamisessa, vastauksia kysymyksiin ja esimerkkejä  ilmoittamisesta ja miten välttää tulolajien väärä käyttö)

👉 Työelämän juridiikkaa palkka- ja hr-hallinnolle (ajankohtaisia työelämän lakimuutoksia & oikeuskäytäntöä, hallitusohjelman työelämäkirjauksien pääkohdat, henkilötietojen käsittely palkka- ja henkilöstöhallinnossa)

👉 Henkilöverotuksen erityiskysymyksiä – uutta oikeuskäytäntöä (hybridityön verotuskysymyksiä, henkilökuntaetujen verotuksen ongelmakohtia, ennakkoperinnän usein kysyttyjä kysymyksiä)

Päivän tarkempi aikataulu tästä.

💎 Luennoitsijat
Seminaarissa luennoivat Suomen verotuksen huippuosaajat, jotka seuraavat alan kehitystä aitiopaikoiltaan herkeämättä. Nämä huippuammattilaiset ovat mukana vaikuttamassa tulevaisuuden veromuutoksiin tälläkin hetkellä, ja ovatkin parhaita asiantuntijoita kertomaan alalla tapahtuvista muutoksista.

🔔 Kysymysklinikka – Lähetä kysymyksesi asiantuntijoille jo etukäteen!
Viime vuonna asiantuntijat vastasivat kiertueen aikana kysymysklinikoissa kaikkiaan reilusti yli 100 kysymykseen! Lähetä kysymyksesi meille ennakkoon ilmoittautumisesi yhteydessä tai jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi linkin kautta. Kysymyksiä voi esittää myös paikan päällä.

Tule mukaan Ennakkoperintä 2024 -päiville ja varmista, että olet valmiina kohtaamaan tulevan vuoden muutokset vahvalla tiedolla ja ammattitaidolla.

Uusi EP-Klubi -etuohjelma 🚀

Maksuton EP-Klubi tarjoaa sinulle rahanarvoisia etuja, palveluita sekä elämyksiä, joiden avulla saat enemmän irti Ennakkoperintäpäivistä!

Liity Klubiin ja olet mukana arvonnassa, josta voit voittaa Sokos Hotelsien majoituslahjakortin! Arvonta suoritetaan kaikkien Klubilaisten kesken 19.12. 👌

🔔 EP-Klubijäsenyys edellyttää osallistumista tuleville Ennakkoperintäpäiville.

Lue lisää >>

-Asiantuntijat apunasi-

@EKTieto #ektietokurssit #EP2024 #Ennakkoperintä2024 #Ennakkoperintäpäivät