EP2024 | Vielä voit hyvin ilmoittautua mukaan paikan päälle tai livestreamiin!

Oletko jo ilmoittautunut seminaariin? -Vielä ehdit!

Ennakkoperintä 2024 -kiertue starttasi 28.11.2023 Vaasasta ja päättyy 19.12. Helsingin tilaisuuteen.

Siinä välissä käymme läpi useita kaupunkeja ja tilaisuuksia. Kiertueemme kattaa 10 tilaisuutta 8 paikkakunnalla, sekä 2 livestreamia kolmen viikon ajanjaksolla.

Saamme jälleen tavata tuttuja, sekä uusia asiakkaita paikan päällä loistavissa puitteissa. Tarkkaan harkitut seminaaripaikat tarjoavat toimivat puitteet ja herkulliset kokoustarjoilut koko päiväksi.

Vähemmän jonoja, enemmän aikaa vuorovaikutukselle

EP-kiertue on saanut valtavaa suosiota vuosien varrella. Jo se, että tänä vuonna on jo 45. kiertuevuosi käynnissä, kertoo jotakin seminaarin  tarjoaman sisällön tarpeesta sekä siitä, että seminaarimme asiantuntijat ovat todellakin alansa huippuja. Joka vuosi lähes 1 000 talous-, palkka- ja hr-hallinnon edustajaa ja ammattilaista osallistuu seminaariimme, ja suurin osa tulee yhä uudelleen.

Eri paikkakuntien tilaisuudet ovat kuitenkin pienentyneet vuosi vuodelta, etenkin koronan jälkeen. Ryhmien kokojen pienentyessä paikan päällä läsnä-tilaisuuksissa, livestream-lähetysten osallistujamäärät ovat kasvaneet, ja muutos on ollut huomattavissa myös muissa EK-Tiedon, sekä muiden saman alan toimijoiden tilaisuuksissa.

Pienissä ryhmissä on paljon hyviä puolia; verkostoituminen on helpompaa, seminaaripäivä on vuorovaikutteisempaa ja asiantuntijoilla on enemmän aikaa vastata jokaisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin. On hienoa huomata, kuinka seminaarivieraat jakavat tietoa ja vaihtavat ajatuksia päivän teemoista, sekä sen ulkopuolelta. Saman kaupungin tai alueen kollegat eri organisaatioista ja yrityksistä tapaavat saman katon alla, ja voivat vaihtaa kuulumisia päivän mittaan. Tämä on ollut hieno kehitys huomata.

Mahtuuko vielä mukaan? -Kyllä

Mikäli mietit, ovatko seminaarit liian täynnä, istumapaikat ahtaat, tai mahtuuko vielä mukaan paikan päälle – aina mahtuu mukaan! Salit ovat tilavat eikä jonoja tänä päivänä enää synny. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan paikan päälle.

Ja mikäli et ehdi paikan päälle, tai haluat katsoa seminaarin tallenteelta mieluiten myöhemmin, livestream on erinomainen vaihtoehto sinulle. Tuolloin säästät matkakustannuksissa sekä -ajassa, ja voit seurata koulutusta mistä vain, milloin vain. Livestream-osallistujille lähetetään myös seminaarin tallenne, joka on katsottavissa 31.1.2024 asti.

Valinta on sinun!

Tutustu kiertueeseen tästä ja ilmoittaudu mukaan.

🎬 EK-Tiedon tapahtumatuotannon ja markkinointiviestinnän asiantuntijat, sekä kiertueellakin mukana olevat Marjo ja Vanessa kertovat alla olevalla lyhyellä videolla tarkemmin Ennakkoperintäpäivistä (tekstitys):

#EP2024 #Ennakkoperintä2024 #ektietokurssit
@EKTieto @Elinkeinoelama

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari