Kansainvälisen verotuksen ja sosiaaliturvan perusteet & erityiskysymykset -koulutuksemme on erittäin kattava kokonaisuus kansainväliseen työskentelyyn liittyvistä kysymyksistä, ja olemme jakaneet sen kahdelle erilliselle päivälle, josta voit valita vain toisen, tai molemmat päivät.

Tässä koulutuksen toisessa osassa 16.5. käsitellään verotukseen ja sosiaaliturvaan liittyviä asioita Suomesta ulkomaille lähetettävien työntekijöiden ja asiantuntijoiden kannalta. Ensimmäinen osa 11.5. käsittelee asioita Suomeen saapuvien työntekijöiden ja asiantuntijoiden kannalta.

2. osa: Suomesta lähetettävät asiantuntijat ja työntekijät sisältää mm. seuraava aihealueet:

🔎 Ulkomaantyön verotus
🔎 Ulkomaantyö ja sosiaaliturva
🔎 Kelan sosiaaliturva Suomesta lähetetylle työntekijälle
🔎 Case-tapauksen läpikäyntiä

Koulutuksen ohjelma tästä.


👁‍🗨 1. osa: l
isätietoja ensimmäisestä koulutuspäivästä 11.5. löydät sen omilta sivuilta

– Mikäli haluat ilmoittautua molempiin päiviin, ilmoittaudu toiseen koulutuspäivistä ja valitse ilmoittautumislomakkeelta kohta ”Ilmoittaudun molempiin koulutuspäiviin”.

 

🔔 Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijalle paikan päällä tai webinaarissa chatin kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen. Luennoitsija vastaa kaikkiin kysymyksiin koulutuspäivän aikana. Kysymykset käsitellään luottamuksella, eikä kysyjän nimeä tai yritystä mainita. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi  vielä ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta.

💻 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule paikan päälle tai osallistu webinaarin kautta mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-