Ilmoittaudu paikan päälle tai webinaariin!

Covid19: Seuraamme viranomaisten sekä emoyhtiömme Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) ohjeistuksia koronatilanteesta tarkasti. Tilanteen niin vaatiessa tai asiakkaan omasta toiveesta voimme siirtää varauksen paikan päältä webinaariin vaivatta, ja tietysti kuluitta.

Koulutus antaa sinulle kokonaiskuvan vuosilomaetuuksista ja niiden määräytymisestä. Päivän aikana perehdytään käytännönläheisesti vuosilomalain soveltamiseen työpaikoilla.

Aamupäiväosiossa käsittelemme erityisesti loman ansaintaa ja loman antamista.
Iltapäivällä perehdymme lomapalkan peruslaskentatapoihin ja erityistilanteisiin, kuten lomapalkan laskemiseen työajan muutostilanteissa.

Perhevapaauudistus tulee voimaan 1.8.2022. Samalla tulee muutoksia vuosiloman ansaintaan perhevapaiden ajalta. Myös lomapalkan laskentaan tulee vastaavia muutoksia. Lisäksi vuosiloman antamista koskevia säännöksiä perhevapaisiin liittyen täsmennetään.

Päivän tarkempi ohjelma tästä.

Koulutuksessa luennoitsijoina toimivat lakimies ja toimitusjohtaja Kristiina Riipinen, Työsuhdejuristit Oy, sekä palkkahallinnon erityisasiantuntija Antti Kondelin.


Ennakkokysymykset 4.4.2022 mennessä
Lähetä kysymyksiä luennoitsijoille etukäteen. Luennoitsijat vastaavat niihin koulutuksen aikana, ja kaikki kysymykset käsitellään luottamuksella; kysyjän nimeä, yritystä tai muita tietoja ei paljasteta. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi  jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi linkin kautta.

 

🎥 Hybridi-tilaisuus

Tilaisuus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybridinä, jolloin otamme osallistujia sekä paikan päälle että webinaarin kautta.  Mikäli korona aiheuttaisi muutoksia tapahtumiimme, ja joutuisimme siirtämään tilaisuuden kokonaan verkkoon, teemme sen automaattisesti paikan päälle osallistuneiden puolesta. Muutos ei siis tule vaatimaan asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Muutos tehdään hyvissä ajoin, ja siitä ilmoitetaan kaikille paikan päälle ilmoittautuneille. Tuolloin voit vielä valita, haluatko osallistua koulutukseen webinaarin kautta, tai peruuttaa varauksesi kokonaan.

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!
-Asiantuntijat apunasi-

 

-Asiantuntijat apunasi-

@EKTieto #ektietokurssit #vuosilomalaki #lomapalkka #hr #palkkahallinto