Webinaarit – helppo tapa kouluttautua työpäivän lomassa!

Haluamme tuoda erinomaiset koulutuksemme kaikkien ulottuville Hangosta Utsjoelle ja kaikkialle siltä väliltä! Enää ei ole väliä missä työpisteesi sijaitsee, sillä 1.5.2018 lähtien  tilaisuuksiimme on voinut osallistua myös etänä, webinaarin kautta.

Webinaarien avulla voit osallistua helposti koulutukseen, seminaariin ja luentoihin silloin, kun et pääse paikanpäälle tapahtumapäivänä pitkän välimatkan tai kiireisen aikataulun vuoksi. Webinaarin avulla omaksut ja opit vaivattomasti uutta sekä päivität alan kehitykseen liittyvät tiedot aivan kuin olisit kurssilla tai luennolla paikan päällä.

Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet, mutta mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen avulla.

Webinaarikoulutukset toteutetaan pilvipohjaisella GoToWebinar-webinaarijärjestelmällä.

Webinaariin osallistumisen hyödyt:

  • Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia tai peruutusriskejä
  • Ei ylimääräistä ajankäyttöä, eikä matkustamiseen liittyviä aikataulullisia haasteita
  • Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa
  • Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä webinaaritallenteelta jälkikäteen, missä ja milloin vain.
  • Mahdollisuus pitää omia taukoja, tehdä työpuheluita ja töitä tarvittaessa. Webinaaritallenteen katsomista voi aina jatkaa myöhemmin…

**************************************************************************

Olemme koonneet alle muutamia vinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä webinaariin osallistuessa:

  1. Mitä tarvitsen osallistuakseni webinaariin?

Webinaariin osallistuminen ei vaadi erityisiä laitteita. Riittää, että käytössäsi on riittävä internetyhteys ja tietokoneellesi on asennettu jokin verkkoselain (suosittelemme Chromea tai Firefoxia). Varmista myös, että käyttämässäsi tietokoneessa on integroitu kaiutin (äänentoisto), tai siihen on liitetty ulkoinen kaiutin tai kuulokkeet.

  1. Miten osallistun webinaariin?

Ilmoittauduttuasi webinaariin EK-Tiedon sivuilla, saat tämän jälkeen sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin osallistumista varten. Noin 2-3 vrk ennen tilaisuutta, toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet webinaariin osallistumisesta. Voit osallistua webinaariin tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Ensimmäisellä osallistumiskerralla tietokoneellesi asennetaan automaattisesti pieni apuohjelma, ja tähän voi kulua 2 – 3 minuuttia – muita toimenpiteitä ei tarvita.

  1. Miten toimin webinaarin aikana?

Webinaarin aikana näet tietokoneen näytöllä samat luennoitsijan näyttämät koulutus- ja kurssimateriaalit kuin kurssille paikan päällä osallistuvat. Lisäksi näet ja kuulet luennoitsijan kameran välityksellä. Muiden paikallaolevien kurssilaisten kommentit ja kysymykset luennoitsija toistaa tarvittaessa. Mikäli laitteessasi on mikrofoni, se on mykistetty kurssin järjestäjän toimesta kurssin ajaksi, jolloin muut kurssilaiset tai luennoitsija eivät kuule sinua.

Webinaariosallistujat voivat esittää kouluttajalle kysymyksiä Questions-toiminnolla. Kouluttaja vastaa kysymyksiin luentojen väleissä tai luentojen lopuksi.

  1. Mitä kaikkea webinaarin hinta sisältää?

Hinta määritellään kurssikohtaisesti, ja on sama paikan päällä tai webinaarin kautta osallistuttaessa. Osallistumismaksu sisältää sähköisen kurssimateriaalin sekä webinaaritallenteen. Kurssimateriaalin voi jokainen tulostaa ja/tai tallentaa omalle koneelleen. Webinaaritallenne on käytössä kurssin jälkeen 2 viikon ajan. 

  1. Mikä webinaaritallenne?

Webinaarit tallennetaan, ja tallenne koostuu kuva-, ääni- sekä kurssimateriaalikuvasta, aivan kuin webinaarin osallistujakin on kurssin nähnyt ja kuullut. Kurssin tallenne ei sisällä kuvamateriaalia kurssipaikalta tai kurssiosallistujista. Webinaaritallenne lähetetään 1-2 vrk sisällä kurssin päättymisestä kaikille webinaariin ilmoittautuneille, ellei kyseisen kurssin kohdalla ole erikseen mainittu toisin.

Mikäli siis webinaariin osallistuminen ei jostakin syystä onnistu, kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme webinaaritallenteen kaikille webinaariin rekisteröityneille, jolloin voit katsoa tallenteen juuri silloin kun se sinulle sopii! Webinaaritallenne on katsottavissa 14 vrk tilaisuuden päättymisestä.

 


Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.05.2021
09:00 – 12:00

Palkanlaskennan erityiskysymykset

Helsinki & Webinaari

16.03.2021
09:00 – 16:00

Kansainvälisen työskentelyn verotus ja sosiaaliturva – perusperiaatteet & erityiskysymykset -webinaari

Webinaari

08.04.2021
09:00 – 16:00

Vuosilomalaki ja lomapalkan laskenta

Helsinki & Webinaari

16.02.2021
09:00 – 12:00

ALV:n perusteet 2021
-käytännönläheisesti huippuveroasiantuntijan opissa!

Helsinki | Webinaari