Tilaisuus järjestetään vain webinaarina!

Verovapaiden matkakustannusten korvausten maksamiseen liittyvät kysymykset ovat yksi ennakkoperinnän monimutkaisimmista alueista.

Miten erottaa mikä on työmatkaa ja mikä ei? Milloin on kyse työskentelystä varsinaisella työpaikalla, erityisellä työntekemispaikalla tai toissijaisella työpaikalla? Entä miten tilanteet ratkaistaan, kun työn tekemisen mallit muuttuvat ja työtä tehdään yhä useammin muualla kuin työnantajan toimitiloissa? Mitä voidaan korvata verovapaasti? Milloin maksetaan verovapaa kilometrikorvaus? Entä päiväraha?

Koulutuksessa pureudumme matkakustannusten korvausten maksamiseen liittyviin ongelmakohtiin ja avaamme niitä selkeiden case-esimerkkien avulla. Lisäksi käymme läpi Verohallinnon uusinta ohjeistusta sekä oikeuskäytäntöä.

Sisältö

  • Määritelmät ja käsitteet
  • Verovapaiden matkakustannusten korvausten edellytykset
  • Erityiskysymyksiä
  • Maksettavat korvaukset
  • Matkalaskun tietosisältö

Tarkempi ohjelma tästä.

Kouluttajana toimii EK:n veroasiantuntija Lauri Lehmusoja. jolla on taito esittää veroasiat selkeästi ja ymmärrettävästi, kepeyttä unohtamatta!

🔔 Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Voit lähettää kysymyksesi asiantuntijalle jo etukäteen ja hän vastaa siihen koulutuksen aikana. Kaikki kysymykset käsitellään luottamuksella; kysyjän nimeä, yritystä tai muita tunnistetietoja ei paljasteta. Lähetä kysymyksesi  viimeistään 17.3. ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi  jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi linkin kautta.

 

💻 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!
Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikkisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen henkilö, joka vastaa sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-