Koulutus on erittäin kattava kokonaisuus kansainväliseen työskentelyyn liittyvistä kysymyksistä. Olemme jakaneet sen kahdelle erilliselle päivälle, josta voit valita vain toisen, tai molemmat päivät edulliseen pakettihintaan.

Tässä  koulutuksen ensimmäisessä osassa 11.5. käsitellään verotukseen ja sosiaaliturvaan liittyviä asioita Suomeen saapuvien työntekijöiden ja asiantuntijoiden kannalta. Toinen osa 16.5. käsittelee asioita Suomesta ulkomaille lähetettävien työntekijöiden ja asiantuntijoiden kannalta.

1. osan aihealueet:

🔎 Ulkomaalaisen oikeus työntekoon Suomessa
🔎 Ulkomaalaisen työntekijän verotus
🔎  Ulkomaalaisen työntekijän työeläketurva ja vakuuttaminen
🔎 Oikeus Kelan sosiaaliturvaan Suomessa
🔎 Case-tapauksen läpikäyntiä

Koulutuksen ohjelma tästä.


👁‍🗨 2. osa: l
isätietoja toisesta koulutuspäivästä 16.5. löydät sen omilta sivuilta

– Mikäli haluat ilmoittautua molempiin päiviin, ilmoittaudu toiseen koulutuspäivistä ja valitse ilmoittautumislomakkeelta kohta ”Ilmoittaudun molempiin koulutuspäiviin”.

 

🔔 Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijalle paikan päällä tai webinaarissa chatin kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen. Luennoitsija vastaa kaikkiin kysymyksiin koulutuspäivän aikana. Kysymykset käsitellään luottamuksella, eikä kysyjän nimeä tai yritystä mainita. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi  vielä ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta.

💻 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule paikan päälle tai osallistu webinaarin kautta mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-