Koulutuksen uusi ajankohta!

Koulutuksemme siirtyi alkuperäisestä (15.2.) uuteen ajankohtaan 👉 Pidämme ALV-Trilogia Osa I -webinaarin 3.3.2022 klo 9-12.

Kansainvälisen kaupan arvonlisäverotus on aiheena erittäin laaja, ja siitä syystä olemme jakaneet alueen kolmeksi erilliseksi, puolen päivän mittaiseksi koulutukseksi.

Tässä trilogian ensimmäisessä osassa lähdetään liikkeelle EU-tavarakaupan ALV:n perusteista. Koulutuksessa käydään läpi myös kolmikantakauppatilanteita sekä tilanteita, joissa ketjussa on useampia myyjiä.

Käymme käytännönläheisesti läpi myös laskumerkintävaatimukset sekä VIES-järjestelmän perusteet.

Koulutuksen ensimmäinen osa käsittelee mm.:

  • Yhteisömyynnin ja yhteisöhankinnan käsitteet
  • Verottomuuden edellytykset
  • Kolmikantakauppa ja ketjumyynnit
  • Tavaran myynti asennettuna
  • Raportointi ALV- ja ESL-ilmoituksella
  • Laskumerkinnät
  • 1.1.2020 voimaan tulleet Quick fixes-muutokset – Tehdyt nopean tähtäimen parannukset ja käytännön kokemuksia
Tilaisuuden ohjelma tästä.

Voit lähettää kysymyksesi asiantuntijalle jo ennakkoon!

Lähetä kysymyksiä luennoitsijalle etukäteen. Luennoitsija vastaa niihin koulutuksen aikana, ja kaikki kysymykset käsitellään luottamuksella; kysyjän nimeä, yritystä tai muita tietoja, jotka voisivat paljastaa kysyjän henkilöllisyyden, ei paljasteta. Lähetä kysymyksesi 2.3.2022 klo 12 mennessä tästä.

Trilogian osat I-III täydentävät toisiaan

Osat eivät ole toisistaan riippuvaisia, vaan jokainen osa on oma kokonaisuutensa. Yhdessä ne muodostavat kuitenkin erittäin kattavan alv-tietopaketin! Tutustu trilogian muihin osiin:


Kouluttaja

Kouluttajana kaikissa trilogian osissa toimii alan huippuasiantuntija ja komission asiantuntijatyöryhmän VAT Expert Group:n edustaja Suomesta, joka on aitiopaikalla vaikuttamassa EU:n verolainsäädäntöön: EK:n veroasiantuntija Tiina Ruohola.

🎥 Webinaari

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikkisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan! -Webinaariin voit osallistua kätevästi mistä tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-
#alv #arvonlisävero #alv2022 #koulutus #webinaari #ektietokurssit #eu #taloushallinto