Yhdenvertaisuuslain osittaisuudistus tuli voimaan 1.6. Koulutuksessa kerrotaan, mitä muutokset käytännössä tarkoittavat, ja tuovatko nämä muutoksia työnantajien velvollisuuksiin.

Koulutuksessa käydään läpi erilaiset työstä poissaolot, työntekijöiden yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja tasapuolinen kohtelu, sekä yksityisyyden suoja työelämässä.

Perehdymme koulutuksessa mm. näihin aihepiireihin:

  • Sairauspoissaolot ja uudistunut perhevapaajärjestelmä
  • Yksityisyyden suoja työsuhteessa
    • henkilötietojen käsittely, sähköpostit, huumetestit
  • Syrjintäkiellot sekä työntekijöiden tasapuolinen kohtelu

🔎 Saat vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Voiko aina antaa ylityötunnit ”ahkerimmalle” työntekijälle? Missä tilanteissa työntekijän sähköpostia voidaan lukea? Miten työntekijän oma huolimattomuus vaikuttaa sairausajan palkkaan? Miten puuttua häirintään?

Tutustu päivän ohjelmaan tästä

💎 Kouluttajat
Kouluttajina toimivat Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n Työelämä-vastuualueen asiantuntijat. Heiltä voit kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä aiheeseen liittyen joko ennakkoon (ilmoittautumislomakkeella) tai koulutuksen aikana.

💡 Olemme jakaneet koulutuskokonaisuuden kolmelle eri päivälle (osat A, B ja C), keventääksemme ja helpottaaksemme koulutukseen osallistumista ja tiedon sisäistämistä. Yhdessä osat muodostavat kattavan kokonaisuuden työsuhteen perusasioista, mutta toimivat myös itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina.

Tutustu myös sarjan muihin osiin:

👉 Osallistuessasi kahteen tai kolmeen osaan, voit hyödyntää pakettitarjouksemme.

🔎 Mikäli olet aiemmin käynyt EK-Tiedon Työsuhdeasiain peruskurssit I ja II, tai Työsuhdeasiain ABC:n osat A-C, tuolloin sinun ei tarvitse enää käydä Työsuhdeasioiden ABC-koulutusta, sillä koulutus kattaa samat aihealueet.

🎥 Hybridi-tilaisuus

Tilaisuus järjestetään hybridinä, jolloin voit osallistua koulutukseen joko paikan päällä tai webinaarin kautta.

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan paikan päälle, tai osallistu webinaarin kautta mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#ektietokurssit #hr #henkilöstöhallinto #työsuhdeasiat #työsuhdeasioidenabc #palkkahallinto #webinaari #hybridi