Koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisellä tavalla uuden työntekijän palkkaamiseen sekä työsuhteeseen liittyviä perusasioita – Mitä tulee huomioida ja tehdä?

OSA A

Perehdymme koulutuksessa mm. näihin aihepiireihin:

 • Työmarkkinajärjestelmä lyhyesti
  • työmarkkinajärjestöt, työehtosopimukset
 • Työsuhde ja työsopimuksen tekeminen
  • mm. määräaikaiset työsuhteet, tyypilliset työsopimuksen ehdot, syrjintäkiellot, koeaika
 • Työaika
  • mm. liukuva työaika, joustotyö, lisä- ja ylityö, lepoajat, työaikapankki
 • Vuosilomat
  • mm. vuosiloman ansainta ja antaminen, vuosilomapalkka

🔎 Koulutuksen aikana saat vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Milloin määräaikaisen työsopimuksen voi tehdä? Mitä koeaika tarkoittaa? Mitä liukuvasta työajasta voidaan sopia, miten se eroaa joustotyöstä tai työaikapankista? Sekä miten sairastuminen vaikuttaa vuosiloman ansaintaan ja pitämiseen?

Tutustu päivän ohjelmaan tästä

💎 Kouluttajat
Kouluttajina toimivat työmarkkinajohtaja Tuomas Mänttäri Hyvinvointialan liitosta, sekä työoikeuteen erikoistunut lakimies Saara Linnainmaa, Työsuhdejuristit Oy. Heiltä voit kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä aiheeseen liittyen joko ennakkoon (ilmoittautumislomakkeella) tai koulutuksen aikana.

💡 Olemme jakaneet koulutuskokonaisuuden kolmelle eri päivälle (osat A, B ja C), keventääksemme ja helpottaaksemme koulutukseen osallistumista ja tiedon sisäistämistä. Yhdessä osat muodostavat kattavan kokonaisuuden työsuhteen perusasioista, mutta toimivat myös itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina.

Tutustu myös sarjan muihin osiin:

👉 Osallistuessasi kahteen tai kolmeen osaan, voit hyödyntää pakettitarjouksemme.

🔎 Mikäli olet aiemmin käynyt EK-Tiedon Työsuhdeasiain peruskurssit I ja II, tai Työsuhdeasiain ABC:n osat A-C, tuolloin sinun ei tarvitse enää käydä Työsuhdeasioiden ABC-koulutusta, sillä koulutus kattaa samat aihealueet.

 

🎥 Hybridi-tilaisuus

Tilaisuus järjestetään hybridinä, jolloin voit osallistua koulutukseen joko paikan päällä tai webinaarin kautta.

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan paikan päälle, tai osallistu webinaarin kautta mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#ektietokurssit #hr #henkilöstöhallinto #työsuhdeasiat #työsuhdeasioidenabc #palkkahallinto #webinaari #hybridi