Mitä työnantajan olisi hyvä ottaa huomioon harkitessaan omaan organisaatioon sopivia toimintatapoja hybridityöhön liittyen? Koulutuksessa käsitellään hybridityön ja etätyön työoikeudellisia kysymyksiä, kuten työnantajan velvoitteita, ohjeistamista, tasapuolista kohtelua ja työturvallisuutta.

Saat vastaukset muun muassa näihin usein etätyöstä esiin nouseviin kysymyksiin:

  • Onko työntekijällä aina oikeus etätyöhön?
  • Onko työnantajalla oikeus määrätä työntekijä lähityöhön tarvittaessa?
  • Voiko työntekijä tehdä etätöitä ulkomailla?
  • Pitääkö etätyöstä tehdä sopimus?
  • Miten työturvallisuudesta huolehditaan etätyössä?

Luennoitsija toimii työlainsäädännön asiantuntija Suvi Lahti-Leeve Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n Työelämä-vastuualueelta. Suvilla on laajaa kokemusta työsuhde- sekä henkilöstöhallinnon asioista. Vahvan asiantuntijuuden lisäksi hänellä on taito saada kuulijat ymmärtämään paikoin monimutkaisiakin juridisia teemoja.

🔔 Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Mietityttääkö jokin omakohtainen tilanne esimerkiksi etätyöhön liittyen, johon kaipaat selvennystä tai neuvoa? Voit lähettää kysymyksesi asiantuntijalle jo etukäteen. Hän vastaa kysymyksiin koulutuksen aikana. Kaikki kysymykset käsitellään luottamuksella; kysyjän nimeä, yritystä tai muita tunnistetietoja ei paljasteta. Lähetä kysymyksesi  ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi linkin kautta.

🎥 Webinaari

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan! -Webinaariin voit osallistua kätevästi mistä tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#työsuhde #henkilöstöhallinto #hr #hybridityö #etätyö #koulutus #ektietokurssit