Koulutuspäivän aikana käydään läpi käytännönläheisellä tavalla työsuhteen päättämistapoja ja niihin liittyvä menettely työnantajan näkökulmasta.

Perehdymme näihin aihepiireihin:

  • Yhteistoimintamenettely
    • ns. jatkuva vuoropuhelu, työyhteisön kehittämissuunnitelma, työvoiman vähentäminen
  • Työsuhteen päättäminen yksilöperusteella
    • irtisanomis- ja purkamisperusteet, korvaus
  • Työn väheneminen
    • irtisanominen taloudellisilla ja tuotannollisilla perusteilla, lomauttaminen, korvaukset

🔎 Saat vastaukset muun muassa näihin tavanomaisiin kysymyksiin: Mitä tarkoittaa uuden yt-lain mukainen jatkuva vuoropuhelu? Mitä työnantajan on muistettava työsuhdetta päätettäessä? Voiko työnantaja irtisanoa työntekijän, joka alisuoriutuu työtehtävistään jatkuvasti? Entä milloin käytetään lomautusta ja milloin irtisanomista?

Tutustu päivän ohjelmaan tästä

💎 Kouluttajat
Kouluttajina toimivat työlainsäädännön sekä työoikeuden asiantuntijat Elinkeinoelämän keskusliitosta (EK) ja sen tytäryhtiöstä. Heiltä voit kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä aiheeseen liittyen joko ennakkoon (ilmoittautumislomakkeella) tai koulutuksen aikana.

💡 Olemme jakaneet koulutuskokonaisuuden kolmelle eri päivälle (osat A, B ja C), keventääksemme ja helpottaaksemme koulutukseen osallistumista ja tiedon sisäistämistä. Yhdessä osat muodostavat kattavan kokonaisuuden työsuhteen perusasioista, mutta toimivat myös itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina.

Tutustu myös sarjan muihin osiin:

👉 Osallistuessasi kahteen tai kolmeen osaan, voit hyödyntää pakettitarjouksemme.

🔎 Mikäli olet aiemmin käynyt EK-Tiedon Työsuhdeasiain peruskurssit I ja II, tai Työsuhdeasiain ABC:n osat A-C, tuolloin sinun ei tarvitse enää käydä Työsuhdeasioiden ABC-koulutusta, sillä koulutus kattaa samat aihealueet.

🎥 Hybridi-tilaisuus

Tilaisuus järjestetään hybridinä, jolloin voit osallistua koulutukseen joko paikan päällä tai webinaarin kautta.

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan paikan päälle, tai osallistu webinaarin kautta mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#ektietokurssit #hr #henkilöstöhallinto #työsuhdeasiat #työsuhdeasioidenabc #palkkahallinto #webinaari #hybridi