Koulutus on peruutettu!

Tämän koulutuspäivän aikana käsittelemme mm.: erilaiset työstä poissaolot, työntekijöiden yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja tasapuolinen kohtelu, sekä yksityisyyden suoja työelämässä.

Olemme valinneet ABC-sarjan kouluttajiksi maan parhaat työlainsäädännön sekä työoikeuden asiantuntijat niin Elinkeinoelämän keskusliitosta, sen tytäryhtiöstä sekä näiden ulkopuolelta.

Päivän aikana perehdymme tarkemmin mm. näihin aihepiireihin:

  • Sairauspoissaolot ja perhevapaajärjestelmä
  • Työntekijän yksityisyyden suoja
    • mm. mitä tietoja työntekijästä voi kerätä ja miten? Mitä tulee huomioida henkilö- ja soveltuvuusarvioinneissa?
    • lisäksi käydään läpi mm. terveydentilaa koskevien tietojen käsittely, huumetestien käyttö työelämässä, sähköinen viestintä työpaikalla, kameravalvonta.
  • Syrjintäkiellot sekä työntekijöiden tasapuolinen kohtelu

🔎 Saat vastaukset kysymyksiin, kuten:
Mitä tarkoittaa korvaava työ? Miten työntekijän oma huolimattomuus vaikuttaa sairausajan palkkaan? Missä tilanteissa työntekijän sähköpostia voidaan lukea? Mikä on yhdenvertaisuussuunnitelma?…

📝 Tutustu päivän ohjelmaan tästä

 

💎 Kouluttajat | Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) Työelämä-vastuualueen asiantuntija, työmarkkinajuristi sekä varatuomari Katja Miettinen ja Työsuhdejuristit Oy:n toimitusjohtaja Emma Nurmi.

Asiantuntijat ovat selkeäsanaisia ja kokeneita luennoitsijoita, joilta voi kysyä mieltä askarruttava kysymykset koulutuksen aikana, sekä lähettämällä ennakkokysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä.

💡 Sarjan osat | Koulutuskokonaisuutta (ABC) keventääksemme, olemme jakaneet osat kolmelle eri päivälle. Näin osat muodostavat kattavan kokonaisuuden työsuhteen perusasioista, mutta toimivat myös itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina. Voit siis valita kaikki, tai osallistua vain yhteen tai kahteen valitsemaasi päivään.

Tästä pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan muihin osiin:

👉 Osallistuessasi kahteen tai kolmeen osaan, voit hyödyntää pakettitarjouksemme.

(Mikäli olet aiemmin käynyt EK-Tiedon Työsuhdeasiain peruskurssit I ja II, tai Työsuhdeasiain ABC-koulutuksen, tuolloin sinun ei tarvitse enää käydä tätä koulutusta, sillä koulutus kattaa samat aihealueet)

🖊 Lähetä asiantuntijoille mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎥 Tilaisuus järjestetään hybridinä – voit osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

 

 

Tule mukaan!
-Asiantuntijat apunasi-

#ektietokurssit #hr #henkilöstöhallinto #työsuhdeasiat #työsuhdeasioidenabc #palkkahallinto #webinaari #hybridi