Koulutuspäivän aikana käydään läpi käytännönläheisellä tavalla työsuhteen päättämistapoja ja niihin liittyvä menettely työnantajan näkökulmasta.

Olemme valinneet sarjan kouluttajiksi maan parhaat työlainsäädännön sekä työoikeuden asiantuntijat niin Elinkeinoelämän keskusliitosta, sen tytäryhtiöstä sekä näiden ulkopuolelta.

Perehdymme päivän aikana mm. näihin aihepiireihin:

  • Yhteistoimintamenettely
    • ns. jatkuva vuoropuhelu, työyhteisön kehittämissuunnitelma, työvoiman vähentäminen
  • Työsuhteen päättäminen yksilöperusteella
    • irtisanomis- ja purkamisperusteet, korvaus
  • Työn väheneminen
    • irtisanominen taloudellisilla ja tuotannollisilla perusteilla, lomauttaminen, korvaukset

🔎 Saat vastaukset kysymyksiin, kuten:
Mitä tarkoittaa uuden yt-lain mukainen jatkuva vuoropuhelu? Mitä työnantajan on muistettava työsuhdetta päätettäessä? Voiko työnantaja irtisanoa työntekijän, joka alisuoriutuu työtehtävistään jatkuvasti? Entä milloin käytetään lomautusta ja milloin irtisanomista?

📝 Tutustu päivän ohjelmaan tästä

💎 Kouluttajat | Työsuhdejuristit Oy:n toimitusjohtaja Emma Nurmi sekä lakimies ja varatuomari Kaisa Seppälä. Asiantuntijat ovat selkeäsanaisia ja kokeneita luennoitsijoita, joilta voi kysyä mieltä askarruttava kysymykset koulutuksen aikana sekä lähettämällä ennakkokysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä.

💡 Sarjan osat | Koulutuskokonaisuutta (ABC) keventääksemme, olemme jakaneet osat kolmelle eri päivälle. Näin osat muodostavat kattavan kokonaisuuden työsuhteen perusasioista, mutta toimivat myös itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina. Voit siis valita kaikki, tai osallistua vain yhteen tai kahteen valitsemaasi päivään.

Tästä pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan muihin osiin:

👉 Osallistuessasi kahteen tai kolmeen osaan, voit hyödyntää pakettitarjouksemme.

(Mikäli olet aiemmin käynyt EK-Tiedon Työsuhdeasiain peruskurssit I ja II, tai Työsuhdeasiain ABC-koulutuksen, tuolloin sinun ei tarvitse enää käydä tätä koulutusta, sillä koulutus kattaa samat aihealueet)

🖊 Lähetä asiantuntijoille mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎥 Tilaisuus järjestetään hybridinä – voit osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.

Tilaisuuden webinaariosuus toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan!
-Asiantuntijat apunasi-

#ektietokurssit #hr #henkilöstöhallinto #työsuhdeasiat #työsuhdeasioidenabc #palkkahallinto #webinaari #hybridi