KOULUTUS PERUUTETTU

Sarjan ensimmäisessä osassa (A) käydään läpi työmarkkinajärjestelmää, työsuhdetta ja -sopimuksia sekä työaikaa.

Olemme valinneet sarjan kouluttajiksi maan parhaat työlainsäädännön sekä työoikeuden asiantuntijat niin Elinkeinoelämän keskusliitosta, sen tytäryhtiöstä sekä näiden ulkopuolelta.

Koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisellä tavalla uuden työntekijän palkkaamiseen sekä työsuhteeseen liittyviä perusasioita.

Sarjan osa A rakentuu mm. näistä aihealueista:

 • Työmarkkinajärjestelmä lyhyesti
  • työmarkkinajärjestöt, työehtosopimukset
 • Työsuhde ja työsopimuksen tekeminen
  • mm. määräaikaiset työsuhteet, tyypilliset työsopimuksen ehdot, syrjintäkiellot, koeaika
 • Työaika
  • mm. liukuva työaika, joustotyö, lisä- ja ylityö, lepoajat, työaikapankki
 • Vuosilomat
  • mm. vuosiloman ansainta ja antaminen, vuosilomapalkka

🔎 Saat vastaukset kysymyksiin kuten:
Milloin määräaikaisen työsopimuksen voi tehdä? Mitä koeaika tarkoittaa? Mitä liukuvasta työajasta voidaan sopia, miten se eroaa joustotyöstä tai työaikapankista? Sekä miten sairastuminen vaikuttaa vuosiloman ansaintaan ja pitämiseen?

📝 Tutustu päivän ohjelmaan tästä

 

💎 Kouluttajat | Elinkeinoelämän keskusliiton lakiasiainjohtaja Markus Äimälä, sekä johtava juristi Anna Hakola, Hyvinvointiala HALI ry ja Akses Oy. Asiantuntijat ovat selkeäsanaisia ja kokeneita luennoitsijoita, joilta voi kysyä mieltä askarruttava kysymykset koulutuksen aikana, sekä lähettämällä ennakkokysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä.

💡 Sarjan osat | Koulutuskokonaisuutta (ABC) keventääksemme, olemme jakaneet osat kolmelle eri päivälle. Näin osat muodostavat kattavan kokonaisuuden työsuhteen perusasioista, mutta toimivat myös itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina. Voit siis valita kaikki, tai osallistua vain yhteen tai kahteen valitsemaasi päivään.

Tästä pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan muihin osiin:

👉 Osallistuessasi kahteen tai kolmeen osaan, voit hyödyntää pakettitarjouksemme.

(Mikäli olet aiemmin käynyt EK-Tiedon Työsuhdeasiain peruskurssit I ja II, tai Työsuhdeasiain ABC-koulutuksen, tuolloin sinun ei tarvitse enää käydä tätä koulutusta, sillä koulutus kattaa samat aihealueet)

🖊 Lähetä asiantuntijoille mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎥 Tilaisuus järjestetään hybridinä – voit osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.

Tilaisuuden webinaariosuus toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan!
-Asiantuntijat apunasi-

#ektietokurssit #hr #henkilöstöhallinto #työsuhdeasiat #työsuhdeasioidenabc #palkkahallinto #webinaari #hybridi