Työaikojen järjestelyyn liittyy muutamia lainalaisuuksia, joita säätelee työaikalaki ja työehtosopimus. Työaikalaki mahdollistaa työajoista toisin sopimisen työehtosopimuksilla ja edelleen paikallisesti sopien. Työehtosopimuksilla on voitu rajoittaa ja laajentaa työajan järjestämisvaihtoehtoja.

Tule oppimaan miten luet ja tulkitset työaikajärjestelyihin liittyviä reunaehtoja ja miten voit näiden reunaehtojen sisällä järjestellä työaikoja. Koska työajoista löytyy paljon työehtosopimuskohtaisia variaatioita, emme mene kovin syvälle työehtosopimuksiin, vaan annamme työkalut näiden ymmärtämiseen.

Tässä koulutuksessa opit:

🔎  Työaikalaista tulevat perusasiat
🔎  Esimerkkejä miten työajoista on sovittu eri työehtosopimuksilla
🔎  Käytännön esimerkkejä

Koulutuksen tarkempi sisältö tästä.

Kouluttajana toimii johtava asiantuntija Jaana Neuvonen, Kemianteollisuus ry. Jaanalla on monipuolista HR-kokemusta sekä käytännönläheinen ote kouluttamiseen.

💡 Työaikakäytäntöjen kehittäminen edellyttää yhteistyötä työnantajan ja työntekijöiden välillä. Käytäntöjen tehokkuutta on hyvä arvioida säännöllisesti työpaikalla. Yhteistyöllä ja tavoitteellisella toiminnalla voidaan parhaiten löytää toimivia ratkaisuja. Hyvin suunnitelluilla ratkaisuilla on mahdollista tehostaa työprosesseja ja vahvistaa työn imua.

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#koulutus #ektietokurssit #webinaari #työsuhde #työlainsäädäntö #työaikajärjestelyt