Covid19-varautuminen

Covid19-varautuminen: Seuraamme viranomaisten sekä emoyhtiömme Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) ohjeistuksia koronatilanteesta tarkasti. Päivitetyt ohjeistukset paikkakunnittain tästä.
Tilanteen vaatiessa tai asiakkaan omasta toiveesta voimme siirtää asiakkaan paikan päältä suoran verkkolähetyksen ääreen kuluitta. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan, sillä Ennakkoperintäpäivät pidetään joka tapauksessa!
Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin koskien Ennakkoperintäpäiviä tästä: EP2022 Q&A

Päivä täynnä tärkeää ja ajankohtaista asiaa!

Olemme koonneet seminaaripäivän ohjelman jälleen tiiviiksi paketiksi täyttä asiaa. Seminaarin aikana kerromme kaikki olennaisimmat uudistukset ja muutokset liittyen ennakkoperintään, tulorekisteriin ja palkkaverotukseen. Ohjelmaa täydentävät myös seminaariin osallistujien omat, mieltä askarruttavat kysymykset, joita voi kysyä paikan päällä kysymysklinikoissa, tai lähettää jo etukäteen luennoitsijoille.

Päivän aikana käsitellään muun muassa:

 👉 Verolainsäädännön muutokset (veroperusteet, tuloverolain muutokset ja työnantajan sekä työntekijän sosiaalivakuutusmaksut vuodelle 2022)

 👉 Ennakkoperintä 2022 (verokortit, ennakonpidätystiedot, luontoisedut ja kustannusten korvaukset sekä vuodelta 2021 annettavat vuosi-ilmoitukset)

👉 Verohallinnon viimeaikaiset ohjeet

👉 Palkkahallinnon osuus: Työansio sosiaalivakuutusmaksujen perusteena (työansio-käsite eri vakuutuksissa, työstä maksettava korvaus, työsuhteessa saatu palkka, joka ei ole työtuloa, ennakkoperinnässä palkkana pidettävät henkilökohtaiset edut, palkat ja korvaukset joiden vakuutusmaksuissa eroja)

👉 Ajankohtaista tulorekisteristä (2022 alusta voimaan tulevat muutokset, työansioiden erot ilmoittamisessa, uudet ja muuttuneet ohjeet tulorekisteri-ilmoittamisessa, myöhästymismaksujen määräytyminen)

👉 Ennakkoperinnän ja palkkaverotuksen erityiskysymyksiä (henkilöstö- ja luontoisetujen verotus- ja ennakkoperintäkysymykset, top3-kysymykset sekä uutta oikeus- ja verotuskäytäntöä)

Päivän tarkempi ohjelma tästä.

🔔 Kysymysklinikka

Päivän ohjelma sisältää suuren suosion saavuttaneen kysymysklinikan aamu- ja iltapäiväluennon päätteeksi jokaisella paikkakunnalla.
Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin kysymys ennakkoperinnästä, lähetä se meille kätevästi jo ennakkoon. Maan parhaat veroasiantuntijamme vastaavat kysymyksiin päivän aikana. Voit lähettää kysymyksesi meille tästä.

Luennoitsijat

Seminaarissa luennoivat maamme parhaat asiantuntijat, joilla on paras asiantuntemus sekä ensikäden tietoa tulevista veromuutoksista ja niiden taustoista. Asiantuntijoillamme on taito esittää veroasiat selkeästi ja ymmärrettävästi, myös pilke silmäkulmassa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

-Asiantuntijat apunasi-

@EKTieto #ektietokurssit #EP2022 #Ennakkoperintä2022 #Ennakkoperintäpäivät

Viime vuoden Ennakkoperintäpäiviltä (EP2021) saatua palautetta:

  • Mielestäni luennoitsijat onnistuivat todella hyvin. Esitykset olivat mielenkiintoisia.
  • Tämä on aina yhtä takuuvarma täyden kympin koulutus! Asiat esitetään ymmärrettävästi ja asiantuntevasti, ei liian korkealentoisesti. Esiintyjät aina yhtä luontevia ja asiansa osaavia:)
  • Toivottavasti samat luennoitsijat ensi vuonnakin. Tämä on aina ollut hyvä koulutus, jossa saa esittää kysymyksiä. Iso kiitos Antille, jolta saa todella selkeitä ja tyhjentäviä vastauksia. 
  • Kiitos asiantuntijoille mukavasta ja tiedon täyteisestä päivästä.
  • Kiitos koulutuksesta nyt ensikertaa näin livestreamin kautta. Toivottavasti tavataan ensivuonna livenä.
  • Luennoitsijat onnistuivat taas tänäkin vuonna yhtä hyvin kuin ennenkin!
  • Kaikki luennoitsijat huippuosaajia, hyvin koottu veropaketti jossa ajankohtaiset asiat mukana. Kysymysklinikka erittäin hyvä lisä. Olen erittäin tyytyväinen koulutuspäivän antiin. Kiitokset!
  • Ilo aina päästä kuulemaan ja kysymään tärkeitä asioita rautaisilta ammattilaisilta!