Tämä on vanha sivu, tutustu Ennakkoperintä 2023 -kiertueeseen >>

Ennakkoperintäpäivät tarjoavat tärkeää ja ajankohtaista tietoa tulorekisteristä, palkkaverotuksesta sekä ennakkoperinnästä kaikille talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille; niin aloitteleville kuin jo vuosia aiheen parissa toimiville. Seminaariin osallistuu vuosittain yli 1 000 alan  ammattilaista!

Kiertue on järjestyksessään 43. Odotammekin jo innolla pääsevämme jälleen tien päälle ja kohtaamaan teidät kasvokkain – miten hienolta se tuleekaan tuntumaan pitkän tauon jälkeen!

Etäosallistujille tarjoamme useita eri tilaisuuksia osallistua verkon kautta – viime vuoden lähetyksemme saivat erittäin paljon kiitosta hyvästä laadusta ja toteutuksesta – tätä on tarjolla jälleen tänäkin vuonna! Lue lisää livelähetyksistä

💎 10 eri paikkakuntaa – 11 tilaisuutta – 7 hybridiä. Valitse, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai etänä.

Kiertuepäivät ja -paikkakunnat:

ti    30.11.2021    Lahti, Sibeliustalo 
ke    1.12.2021    Imatra, Kulttuuritalo Virta & Livestream 

pe    3.12.2021    Vaasa, Scandic Waskia

ke    8.12.2021   Helsinki I, Original Sokos Hotel Tripla & Livestream
to    9.12.2021    Jyväskylä, Original Sokos Hotel Alexandra & Livestream
pe 10.12.2021    Kuopio, Scandic Kuopio 

ti    14.12.2021   Turku, Turun Messukeskus & Livestream
ke  15.12.2021   Pori, Scandic Pori

to  16.12.2021   Tampere, Tampere-talo & Livestream

ma  20.12.2021  Helsinki II, Messukeskus Siipi, Conference Centre & Livestream
ti     21.12. 2021  Oulu, Scandic Oulu City & Livestream 

(👆 Klikkaa haluamaasi paikkakuntaa, ja ilmoittaudu sitä kautta mukaan).

Ajankohtainen ja monipuolinen ohjelma

Olemme koonneet päivän ohjelman tiiviiksi paketiksi, jossa kerrotaan kaikki olennaisimmat uudistukset ja muutokset liittyen ennakkoperintään, tulorekisteriin ja palkkaverotukseen. Päivän aikana käsitellään muun muassa:

👉 Verolainsäädännön muutokset (veroperusteet, tuloverolain muutokset ja työnantajan sekä työntekijän sosiaalivakuutusmaksut vuodelle 2022)

👉 Ennakkoperintä 2022 (verokortit, ennakonpidätystiedot, luontoisedut ja kustannusten korvaukset sekä vuodelta 2021 annettavat vuosi-ilmoitukset)

👉 Verohallinnon viimeaikaiset ohjeet

👉 Palkkahallinnon osuus: Työansio sosiaalivakuutusmaksujen perusteena (työansio-käsite eri vakuutuksissa, työstä maksettava korvaus, työsuhteessa saatu palkka, joka ei ole työtuloa, ennakkoperinnässä palkkana pidettävät henkilökohtaiset edut, palkat ja korvaukset joiden vakuutusmaksuissa eroja)

👉 Ajankohtaista tulorekisteristä (2022 alusta voimaan tulevat muutokset, työansioiden erot ilmoittamisessa, uudet ja muuttuneet ohjeet tulorekisteri-ilmoittamisessa, myöhästymismaksujen määräytyminen)

👉 Ennakkoperinnän ja palkkaverotuksen erityiskysymyksiä (henkilöstö- ja luontoisetujen verotus- ja ennakkoperintäkysymykset, top3-kysymykset sekä uutta oikeus- ja verotuskäytäntöä)

Päivän tarkempi ohjelma tästä.

Seminaarissa luennoivat Suomen verotuksen huippuosaajat, jotka seuraavat alan kehitystä aitiopaikoiltaan herkeämättä. Nämä huippuammattilaiset ovat mukana vaikuttamassa tulevaisuuden veromuutoksiin tälläkin hetkellä, ja ovat näin ollen parhaita asiantuntijoita kertomaan alalla tapahtuvista muutoksista.

-Asiantuntijat apunasi-

@EKTieto #ektietokurssit #EP2022 #Ennakkoperintä2022 #Ennakkoperintäpäivät