Ennakkoperintä 2022 -päivät turvallisesti! – Katso oman EP-paikkakuntasi koronaohjeistukset

Olemme koonneet ohjeistuksia korona-tilanteeseen Ennakkoperintäpäivien turvallisen järjestämisen ja osallistumisen mahdollistamiseksi.

(Tämä sivu on päivitetty viimeksi 15.12.2021)

👉 Koronapassi on tällä hetkellä käytössä Ennakkoperintäpäivillä Helsingin tilaisuuksissamme 8.12. ja 20.12. sekä Tampereen tilaisuudessamme 16.12.

Otamme koronapassin käyttöön eri paikkakunnilla silloin, mikäli sitä meiltä ja asiakkailtamme edellyttävät seminaaripaikat sekä viranomaismääräykset ja -koronarajoitukset.

Kokoontumisrajoitus kertoo, kuinka monta ihmistä johonkin tilaisuuteen saa osallistua. Mikäli tilaisuuksiimme osallistuu enemmän asiakkaita kuin kokoontumisrajoitukset sallivat, tuolloin otamme koronapassin käyttöömme, jotta voimme terveysturvallisesti tarjota seminaarimme seminaaripaikoissa paikan päällä kaikille halukkaille.

Mikäli muutoksia ilmenee, tiedotamme asiasta tarvittaessa aina kyseiseen ennakkoperintäpäivät-tilaisuuteen ilmoittautuneita. 

🔎 Seminaaripaikoilla on vahva maskisuositus. Seminaariin ei voi tulla oireisena tai sairaana. Tuolloin voit osallistua livestream-tilaisuuteen, joita on tarjolla seitsemän eri ajankohtaa.

🔎 Jokaisella paikkakunnalla on käytössä tilava sali, jolloin paikan päällä Ennakkoperintpäiväille osallistuminen on turvallista.

🔎 Päivitämme tätä sivua ohjeistusten muuttuessa. Seuraathan tämän lisäksi myös oman paikkakuntasi tilannetta esim. THL:n sivuilta.

Klikkaamalla alla olevia otsikoita, saat ko. tilaisuuden sivut auki ja pääset ilmoittautumaan mukaan.

Suosittelemme maskin käyttöä. Kansallisen koronapassin käyttöönottoon edellyttäviä rajoituksia ei tällä hetkellä ole voimassa yleisötilaisuuksissa, joten koronapassi ei ole käytössä. Lisätietoja: https://www.sibeliustalo.fi/sibeliustalo/ajankohtaista/

Suosittelemme maskin käyttöä. Imatralla ei toistaiseksi ole kokoontumisrajoituksia. Imatra on kiihtymisvaiheessa, ja Kulttuuritalo Virta -seminaaripaikassa on vahva maskisuositus. Lisätietoja: https://kulttuuritalovirta.fi/kavijainfo

Suosittelemme maskin käyttöä. Scandic Info turvallisuudesta: https://www.scandichotels.fi/asiakaspalvelu/usein-kysytyt-kysymykset/covid-19-coronavirus

 

Koronapassi käyttöön 4.12. alkaen. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Tämän vuoksi otamme käyttöön Koronapassin, jolloin voimme järjestää seminaarimme turvallisesti. Koronapassi on vaihtoehto rajoituksille laissa määritellyissä tilanteissa.
Tiedote: Aluehallintovirasto 2.12.2021 19:48  |  Sokos hotels Pidetään huolta toisistamme – sokoshotels.fi

 

Suosittelemme maskin käyttöä. Lisätietoja: Jyväskylässä voimassa olevat suositukset ja rajoitukset koronatilanteessa.

 

Suosittelemme maskin käyttöä. Scandic Info turvallisuudesta: https://www.scandichotels.fi/asiakaspalvelu/usein-kysytyt-kysymykset/covid-19-coronavirus

 

Suosittelemme maskin käyttöä. Satakunnan alueen voimassa olevat suositukset: https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset

 

Suosittelemme maskin käyttöä. Scandic Info turvallisuudesta: https://www.scandichotels.fi/asiakaspalvelu/usein-kysytyt-kysymykset/covid-19-coronavirus

 

Koronapassi käyttöön 17.11. alkaen. Tampere-talo on sitoutunut noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä tartuntataudin torjumisessa. Talo ottaa toistaiseksi käyttöön koronapassin vaihtoehtona 17.11.2021 alkaville ravintolarajoituksille. Lisätietoja: Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa.
👉 Ilmoittautuneita paikan päälle tälle hetkellä n. 35

Koronapassi käyttöön 4.12. alkaen. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Tämän vuoksi otamme käyttöön Koronapassin, jolloin voimme järjestää seminaarimme turvallisesti. Koronapassi on vaihtoehto rajoituksille laissa määritellyissä tilanteissa. Tiedote: Aluehallintovirasto 2.12.2021 19:48  |  Info: Helsingissä voimassa olevat keskeiset suositukset ja rajoitukset.
👉 Ilmoittautuneita paikan päälle tälle hetkellä n. 15

Suosittelemme maskin käyttöä. Scandic Info turvallisuudesta: https://www.scandichotels.fi/asiakaspalvelu/usein-kysytyt-kysymykset/covid-19-coronavirus
👉 Ilmoittautuneita paikan päälle tälle hetkellä n. 10 

👁‍🗨 Koronapassi (tarvitaan toistaiseksi Helsingin ja Tampereen tilaisuuksissamme)

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa ladattua Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Todistuksessa tulee olla merkinnät kahdesta koronarokotuksesta tai todistus negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72 h vanha) tai todistus sairastetusta koronavirustaudista (max. 6 kk vanha).

Lisätietoja koronatodistuksesta THL:n sivuilla.

Aluehallintavirasto: Voimassa olevat yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitukset
Huomioithan, että Ennakkoperintäpäivät ovat yksityistilaisuus, eli ns. muunlainen yleisötilaisuus ja yleinen kokous.

👁‍🗨 Questions & Answers

Olemme koonneet sinulle lisätietoja kysymys-vastaus -osioomme. Pääset siihen tästä.

📩 Tilaa myös uutiskirjeemme, jotta saat tietoja koulutuksistamme ensimmäisten joukossa!

-Asiantuntijat apunasi-

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari