Koulutus peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Saako arvonlisäveron vähentää? Mitkä olivatkaan vähennysoikeuden rajoitukset? Edustus ja markkinointi, matkakulut, autot….

Tässä 3 tunnin tehopaketissa käydään läpi arvonlisäverotusta vähennysoikeuden näkökulmasta. Saat vastaukset kysymykseen: kuka on oikeutettu vähennyksiin ja mistä vähennykset saa tehdä. Webinaari on suunnattu kaikille ALV-vähennysten kanssa työskenteleville.

Koulutus on suunniteltu käytäntö edellä ja aamupäivän aikana käydään läpi huomattava määrä esimerkkejä. Kouluttajalle voi lähettää kysymyksiä ja esimerkkejä myös ennen koulutusta – niin saadaan räätälöityä juuri osallistujille sopiva koulutus.

Tarkempi aihesisältö:

  • Vähennysoikeus arvonlisäverotuksen lähtökohtana
  • Vähennysoikeuden rajoitukset käytännössä
  • Markkinointi- ja edustuskulujen vähennysoikeus
  • Autoon liittyvät kulut: tiukka linjaus, ajopäivän merkitys ja vähennysoikeuden jako
  • Vähennysoikeuden jakaminen käytännössä
  • Laskumerkintöjen vaikutus vähennysoikeuteen

Kouluttajana toimii EK:n veroasiantuntija ja Suomen VAT Expert Group:n komission asiantuntijatyöryhmän edustaja Tiina Ruohola.

Tilaisuuden ohjelma tästä.

Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Voit lähettää kysymyksesi asiantuntijalle jo etukäteen, jolloin hän vastaa siihen koulutuksen aikana. Lähetä kysymyksesi 17.9. mennessä tästä.

🎥 Webinaari

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikkisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.
Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan! -Webinaariin voit osallistua kätevästi mistä tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#koulutus #ektietokurssit #webinaari #alv #arvonlisävero #alv2022 #taloushallinto