Koulutus peruutettu.

Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa lähdetään liikkeelle EU-tavarakaupan ALV:n perusteista. Koulutuksessa käydään läpi myös kolmikantakauppatilanteita sekä tilanteita, joissa ketjussa on useampia myyjiä. Lisäksi komission 8.12.2022 antaman ehdotuksen mukaiset muutokset käydään läpi. Lue lisää: Paperilaskutus EU-kaupassa historiaan? >> 

Käymme käytännönläheisesti läpi myös laskumerkintävaatimukset sekä VIES-järjestelmän perusteet.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia asioita:

  • Yhteisömyynnin ja yhteisöhankinnan käsitteet
  • Verottomuuden edellytykset
  • Kolmikantakauppa ja ketjumyynnit
  • Tavaran myynti asennettuna
  • Raportointi ALV- ja ESL-ilmoituksella
  • Laskumerkinnät
  • 1.1.2020 voimaan tulleet Quick fixes-muutokset – Tehdyt nopean tähtäimen parannukset ja käytännön kokemuksia
  • Komission 12/2022 antama ehdotus VAT in the Digital Age ja sen vaikutukset raportointiin

📝 Tilaisuuden ohjelma tästä.

 

💎 Kouluttaja | ALV-Trilogian kaikissa osissa kouluttajana toimii alan huippuasiantuntija ja komission asiantuntijatyöryhmän VAT Expert Group:n edustaja Suomesta, joka on aitiopaikalla vaikuttamassa EU:n verolainsäädäntöön: EK:n veroasiantuntija Tiina Ruohola.

💡 Sarjan osat | ALV-Trilogian osat I-III muodostavat kattavan kokonaisuuden kansainvälisen kaupan arvonlisäverotukseen liittyviä kysymyksiä. Trilogiassa käsitellään aiheet, kuten mm. arvonlisäverolain (AVL) yhteisömyynti ja -hankinnat, vientikauppa ja maahantuonti sekä tärkeimmät palvelujen myyntiä koskevat säännökset. Trilogian osat toimivat itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina.

Yhdessä ne muodostavat kuitenkin kattavan kansainvälisen kaupan alv-paketin! Voit siis valita kaikki, tai osallistua vain yhteen tai kahteen valitsemaasi päivään.

Tästä pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan muihin osiin:

👉 Osallistuessasi kahteen tai kolmeen osaan, voit hyödyntää pakettitarjouksemme.

🖊 Lähetä asiantuntijalle mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎧 Tilaisuus järjestetään webinaarina

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan!
-Asiantuntijat apunasi-
#alv #arvonlisävero #alv2024 #koulutus #webinaari #ektietokurssit #eu #taloushallinto

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii! Tallenne on katsottavissa 30 vrk:n ajan tilaisuuden päättymisestä.