Verovapaiden matkakustannusten korvausten maksamiseen liittyvät kysymykset ovat yksi ennakkoperinnän monimutkaisimmista alueista.

🔎 Miten erottaa mikä on työmatkaa ja mikä ei?
🔎 Milloin on kyse työskentelystä varsinaisella työpaikalla, erityisellä työntekemispaikalla tai toissijaisella työpaikalla?
🔎 Entä miten tilanteet ratkaistaan, kun työn tekemisen mallit muuttuvat ja työtä tehdään yhä useammin muualla kuin työnantajan toimitiloissa?
🔎 Mitä voidaan korvata verovapaasti? Milloin maksetaan verovapaa kilometrikorvaus? Entä päiväraha?
🔎 Verottaja on tiukentanut työnantajan kustantamien kokousaterioiden verotusta. Milloin kokoustarjoiluista muodostuu veronalainen etu?

Koulutuksessa pureudumme matkakustannusten korvausten maksamiseen liittyviin ongelmakohtiin ja avaamme niitä selkeiden case-esimerkkien avulla. Lisäksi käymme läpi Verohallinnon uusinta ohjeistusta sekä oikeuskäytäntöä.

Sisältö

  • Määritelmät ja käsitteet
  • Verovapaiden matkakustannusten korvausten edellytykset
  • Erityiskysymyksiä
  • Maksettavat korvaukset
  • Matkalaskun tietosisältö

📝 Tilaisuuden ohjelma tästä.


💎 Kouluttaja
| Kouluttajana toimii EK:n veroasiantuntija Lauri Lehmusoja. jolla on taito esittää veroasiat selkeästi ja ymmärrettävästi, huumoria unohtamatta!

🖊 Lähetä asiantuntijalle mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎥 Tilaisuus järjestetään hybridinä – voit osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.

Tilaisuuden webinaariosuus toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

-Asiantuntijat apunasi-
#tulorekisteri #koulutus #webinaari #hybridi #ektietokurssit #taloushallinto #palkkahallinto