Koulutuksessa esitellään tärkeimmät asiat arvonlisäverosta käymällä läpi ALV:n yleisiä periaatteita käytännönläheisestä näkökulmasta. Taustalla olevia arvonlisäverolain säännöksiä käydään läpi painottaen sitä, mitä ne tosiasiassa tarkoittavat.

🔎 Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka vasta laajennat osaamistasi ALV:n puolelle. Koulutus soveltuu sekä myyntipuolella toimiville että ostoista vastaaville tai niiden arvonlisäveroja käsitteleville henkilöille.

🔎 Koulutuksen jälkeen sinulla on käsitys siitä, miten myynteihin soveltuva verokanta määräytyy ja siitä, mitä vähennykset tarkoittavat. Koulutus luo hyvän pohjan sille, että arvonlisäverotus alkaa tuntua tutummalta jutulta – ja varmuus siitä, että velvoitteet hoituvat oikein, kasvaa.

Puolen päivän aikana paneudutaan mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Kuka on ALV-velvollinen?
  • ALV-kannat Suomessa: 24 %, 14 % ja 10 % – mitä, missä ja milloin?
  • Mitä myyntejä on säädetty verottomiksi?
  • Pääperiaatteena vähennysoikeus – mistä kuluista voin tehdä ALV-vähennyksen?
  • Miten täytän ALV-ilmoituksen?
  • Kansainvälisen kaupan yleiskatsaus – perusperiaatteet muistettavaksi
  • kansainvälistymisen alkutaipaleella?

📝 Tilaisuuden ohjelma tästä.

 

💎 Kouluttaja | Kaikissa ALV-aiheisissa koulutuksissamme kouluttajana toimii alan huippuasiantuntija ja komission asiantuntijatyöryhmän VAT Expert Group:n edustaja Suomesta, joka on aitiopaikalla vaikuttamassa EU:n verolainsäädäntöön: EK:n veroasiantuntija Tiina Ruohola.

🖊 Lähetä asiantuntijalle mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎧 Tilaisuus järjestetään webinaarina

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

 


💡 Tutustu myös muihin ALV-aiheisiin kevään koulutuksiimme. Välitä tiedot myös alan kollegoillesi:

Tule mukaan!
-Asiantuntijat apunasi-
#alv #arvonlisävero #alv2024 #koulutus #webinaari #ektietokurssit #eu #taloushallinto #palkkahallinto #myynti