Koulutus on peruutettu.

Webinaarisarjan toisessa osassa käsitellään palvelukaupan arvonlisäverotusta. Koulutuksessa käydään läpi myyntejä ja ostoja EU-maiden välillä ja EU:n ulkopuolella. Yleissäännön mukaisten myyntien lisäksi käsitellään myös muut palvelukaupan myyntimaasäännöt.

Päivän aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Palvelumyyntien yleissääntö
  • Myyntimaasäännöt ja niiden merkitys
  • Käännetty verovelvollisuus
  • Korjaus- ja huoltotyöt
  • Raportointi ALV- ja ESL-ilmoituksella
  • Laskumerkinnät
  • Komission 12/2022 antama ehdotus VAT in the Digital Age ja sen vaikutukset raportointiin

📝 Tilaisuuden ohjelma tästä.

 

💎 Kouluttaja | ALV-Trilogian kaikissa osissa kouluttajana toimii alan huippuasiantuntija ja komission asiantuntijatyöryhmän VAT Expert Group:n edustaja Suomesta, joka on aitiopaikalla vaikuttamassa EU:n verolainsäädäntöön: EK:n veroasiantuntija Tiina Ruohola.

💡 Sarjan osat | ALV-Trilogian osat I-III muodostavat kattavan kokonaisuuden kansainvälisen kaupan arvonlisäverotukseen liittyviä kysymyksiä. Trilogiassa käsitellään aiheet, kuten mm. arvonlisäverolain (AVL) yhteisömyynti ja -hankinnat, vientikauppa ja maahantuonti sekä tärkeimmät palvelujen myyntiä koskevat säännökset. Trilogian osat toimivat itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina.

Yhdessä ne muodostavat kuitenkin kattavan kansainvälisen kaupan alv-paketin! Voit siis valita kaikki, tai osallistua vain yhteen tai kahteen valitsemaasi päivään.

Tästä pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan muihin osiin:

👉 Osallistuessasi kahteen tai kolmeen osaan, voit hyödyntää pakettitarjouksemme.


🖊 Lähetä asiantuntijalle mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella.
Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎧 Tilaisuus järjestetään webinaarina

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan!
-Asiantuntijat apunasi-
#alv #arvonlisävero #alv2024 #koulutus #webinaari #ektietokurssit #eu #taloushallinto

#alv #arvonlisävero #alv2024 #koulutus #webinaari #ektietokurssit #eu #taloushallinto