Kansainvälisen verotuksen ja sosiaaliturvan perusteet & erityiskysymykset -koulutuksemme on erittäin kattava kokonaisuus kansainväliseen työskentelyyn liittyvistä kysymyksistä, ja olemme jakaneet sen kahdelle erilliselle päivälle, josta voit valita vain toisen, tai molemmat päivät.

Koulutuksen toisessa osassa 16.4. käsitellään verotukseen ja sosiaaliturvaan liittyviä asioita Suomesta ulkomaille lähetettävien työntekijöiden kannalta.

Toisen päivän aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

🔎 Ulkomaantyön verotus
🔎 Ulkomaantyön vakuuttaminen ja A1-todistuksen hakeminen
🔎 Kelan sosiaaliturva Suomesta lähetetylle työntekijälle
🔎 Case-tapauksen läpikäyntiä

📝 Koulutuksen ohjelma tästä.

 

💎 Kouluttajat | Kouluttajina toimivat alansa huippuasiantuntijat Elinkeinoelämän keskusliitosta, Verohallinnosta, Eläketurvakeskuksesta sekä Kansaneläkelaitoksesta.

💡 Koulutuksen osat | Osat 1 sekä 2 muodostavat kattavan kokonaisuuden kansainvälisen työskentelyn verotuksesta ja sosiaaliturvasta, mutta toimivat myös itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina. Voit siis valita molemmat, tai vain toisen koulutuspäivistä.

Tästä pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan 9.4. koulutukseen:

👉 Osallistuessasi molempiin osiin, voit hyödyntää pakettitarjouksemme.

🖊 Lähetä asiantuntijoille mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

🎥 Tilaisuus järjestetään hybridinä – voit osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.

Tilaisuuden webinaariosuus toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan!
-Asiantuntijat apunasi-

#kansainvälinentyö #oleskelulupa #eu #vero #verotus #vakuutus #sosiaaliturva #kela #verohallinto #eläketurvakeskus