Koulutus on peruutettu!

Koulutus on kattava kokonaisuus kansainväliseen työskentelyyn liittyvistä kysymyksistä. Olemme jakaneet koulutuksen kahteen osaan, jossa toisessa käsitellään asioita Suomeen saapuvien työntekijöiden näkökulmasta ja toisessa Suomesta lähetettävien työntekijöiden näkökulmasta.

Voit valita näistä vain toisen, tai molemmat koulutuspäivät edulliseen pakettihintaan.

Koulutuksen ensimmäisessä osassa 9.4. käsitellään verotukseen ja sosiaaliturvaan liittyviä asioita Suomeen saapuvien työntekijöiden ja asiantuntijoiden kannalta.

Ensimmäisen päivän aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

🔎 Ulkomaalaisen oikeus työntekoon Suomessa
🔎 Ulkomaalaisen työntekijän verotus
🔎  Ulkomaalaisen työntekijän työeläketurva ja vakuuttaminen
🔎 Oikeus Kelan sosiaaliturvaan Suomessa
🔎 Case-tapauksen läpikäyntiä

📝 Koulutuksen ohjelma tästä.

 

💎 Kouluttajat | Kouluttajina toimivat alansa huippuasiantuntijat Elinkeinoelämän keskusliitosta, Verohallinnosta, Eläketurvakeskuksesta sekä Kansaneläkelaitoksesta.

💡 Koulutuksen osat | Osat 1 sekä 2 muodostavat kattavan kokonaisuuden kansainvälisen työskentelyn verotuksesta ja sosiaaliturvasta, mutta toimivat myös itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina. Voit siis valita molemmat, tai vain toisen koulutuspäivistä.

Tästä pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan 16.4. koulutukseen:

👉 Osallistuessasi molempiin osiin, voit hyödyntää pakettitarjouksemme.

🖊 Lähetä asiantuntijoille mieltä askarruttava kysymyksesi jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Voit palata ilmoittautumislomakkeelle vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta vielä jälkikäteenkin, ja täydentää/lisätä kysymyksiä.

 

🎥 Tilaisuus järjestetään hybridinä – voit osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.

Tilaisuuden webinaariosuus toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan!
-Asiantuntijat apunasi-

#kansainvälinentyö #oleskelulupa #eu #vero #verotus #vakuutus #sosiaaliturva #kela #verohallinto #eläketurvakeskus