Koulutussarjamme käsittelee työsuhteen perusasioita, nykypäivän työelämässä tärkeiksi nousevia aiheita, jotka jokaisen hr-ammattilaisen sekä esimiehen tulisi tietää ja osata.

Kouluttajina toimivat työlainsäädännön sekä työoikeuden asiantuntijat ja alan vahvat vaikuttajat, jotka mielellään vastaavat myös osallistujien ennakkoon lähetettyihin tai koulutuksen aikana esitettyihin kysymyksiin.

Olemme jakaneet koulutuskokonaisuuden kolmelle eri päivälle, keventääksemme ja helpottaaksemme koulutukseen osallistumista ja tiedon sisäistämistä. Yhdessä osat muodostavat kattavan kokonaisuuden työsuhteen perusasioista, mutta toimivat myös itsenäisinä, toisistaan erillisinä osina.  Osallistuessasi kahteen tai kolmeen osaan, voit hyödyntää pakettitarjouksemme. Voit myös ilmoittautua ainoastaan yhteen osaan.

OSA B

Perehdymme koulutuksessa mm. näihin aihepiireihin:

  • Poissaolot
  • Työntekijän yksityisyyden suoja
  • Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus työelämässä

Tutustu päivän tarkempaan ohjelmaan tästä.

💎 Kouluttajina toimivat lakimies ja varatuomari Katja Miettinen sekä lakiasiainjohtaja Markus Äimälä Elinkeinoelämän keskusliitosta (EK), sekä lakimies ja varatuomari Laura Häyrinen Työsuhdejuristit Oy:stä.

Tutustu myös muihin osiin:

4.10.2022 Työsuhdeasioiden ABC – Osa A
15.11.2022 Työsuhdeasioiden ABC – Osa C

🔎 Mikäli olet aiemmin käynyt EK-Tiedon Työsuhdeasiain peruskurssit I ja II, tuolloin sinun ei tarvitse enää käydä Työsuhdeasioiden ABC-koulutusta, sillä koulutus kattaa samat aihealueet.

🎥 Hybridi-tilaisuus

Tilaisuus järjestetään hybridinä, jolloin voit osallistua koulutukseen joko paikan päällä tai webinaarin kautta.

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Tule mukaan paikan päälle, tai osallistu webinaarin kautta mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#ektietokurssit #hr #työsuhdeasiat #työsuhdeasioidenabc #palkkahallinto #webinaari #hybridi