Verovapaiden matkakustannusten korvausten maksamiseen liittyvät kysymykset ovat yksi ennakkoperinnän monimutkaisimmista alueista.

🔎 Miten erottaa mikä on työmatkaa ja mikä ei?
🔎 Milloin on kyse työskentelystä varsinaisella työpaikalla, erityisellä työntekemispaikalla tai toissijaisella työpaikalla?
🔎 Entä miten tilanteet ratkaistaan, kun työn tekemisen mallit muuttuvat ja työtä tehdään yhä useammin muualla kuin työnantajan toimitiloissa?
🔎 Mitä voidaan korvata verovapaasti? Milloin maksetaan verovapaa kilometrikorvaus? Entä päiväraha?

Koulutuksessa pureudumme matkakustannusten korvausten maksamiseen liittyviin ongelmakohtiin ja avaamme niitä selkeiden case-esimerkkien avulla. Lisäksi käymme läpi Verohallinnon uusinta ohjeistusta sekä oikeuskäytäntöä.

Sisältö

  • Määritelmät ja käsitteet
  • Verovapaiden matkakustannusten korvausten edellytykset
  • Erityiskysymyksiä
  • Maksettavat korvaukset
  • Matkalaskun tietosisältö

Kouluttajana toimii EK:n veroasiantuntija Lauri Lehmusoja. jolla on taito esittää veroasiat selkeästi ja ymmärrettävästi, huumoria unohtamatta!

🔔 Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijalle chatin kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen. Luennoitsija vastaa kaikkiin kysymyksiin webinaarin aikana. Kysymykset käsitellään luottamuksella, eikä kysyjän nimeä tai yritystä mainita. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi ilmoittautumisesi jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta.

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

-Asiantuntijat apunasi-