Saat koulutuksessa kokonaiskuvan vuosilomaetuuksista ja niiden määräytymisestä, sekä lisäksi perehdytään käytännönläheisesti vuosilomalain soveltamiseen työpaikoilla.

Aamupäiväosiossa käsittelemme erityisesti loman ansaintaa ja loman antamista, kun taas iltapäivällä perehdymme lomapalkan peruslaskentatapoihin ja erityistilanteisiin, kuten lomapalkan laskemiseen työajan muutostilanteissa.

Perhevapaauudistus astui voimaan 1.8.2022, jolloin muutoksia tuli myös vuosiloman ansaintaan perhevapaiden ajalta sekä lomapalkan laskentaan. Myös vuosiloman antamista koskevia säännöksiä perhevapaisiin liittyen täsmennettiin.

Päivän ohjelma tästä.

Koulutuksessa luennoitsijoina toimivat työoikeuteen erikoistunut asianajaja Kristiina Riipinen, asianajotoimisto Dittmar & Indrenius, sekä johtava asiantuntija Jaana Neuvonen, Kemianteollisuus ry.

 

🔔 Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijalle chatin kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen. Luennoitsija vastaa kaikkiin kysymyksiin webinaarin aikana. Kysymykset käsitellään luottamuksella, eikä kysyjän nimeä tai yritystä mainita. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi  jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta.

🎥 Hybridi-tilaisuus

Tilaisuus järjestetään hybridinä, jolloin otamme osallistujia sekä paikan päälle että webinaarin kautta.  Mikäli korona aiheuttaisi muutoksia tapahtumiimme, ja joutuisimme siirtämään tilaisuuden kokonaan verkkoon, teemme sen automaattisesti paikan päälle osallistuneiden puolesta. Muutos ei siis tule vaatimaan asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Muutos tehdään hyvissä ajoin, ja siitä ilmoitetaan kaikille paikan päälle ilmoittautuneille. Tuolloin voit vielä valita, haluatko osallistua koulutukseen webinaarin kautta, tai peruuttaa varauksesi kokonaan.

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaaria moderoi EK-Tiedon koulutussuunnittelija. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

@EKTieto #ektietokurssit #vuosilomalaki #lomapalkka #hr #palkkahallinto