Webinaarisarjan kolmannessa osassa käydään läpi vientimyyntiä ja tavaroiden maahantuontia eli tavarakauppaa EU:n ulkopuolelle sijoittautuneiden maiden kanssa.

Käymme käytännönläheisesti läpi asioita, joita on erityisesti huomioitava EU:n ulkopuolisessa kaupassa, jotta viennin verottomuus ei vaarannu tai maahantuontien verot eivät jää vähentämättä.

Päivän aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Tavaran maahantuonti
  • Vientimyynnin perusteet
  • Verohallinnon muuttunut tulkinta vientikuljetuksiin liittyen
  • Verottomuuden edellytykset
  • Ahvenanmaan erityisasema
  • Raportointi ALV-ilmoituksella
  • Laskumerkinnät

Tilaisuuden ohjelma tästä.

Kouluttajana kaikissa trilogian osissa toimii alan huippuasiantuntija ja komission asiantuntijatyöryhmän VAT Expert Group:n edustaja Suomesta, joka on aitiopaikalla vaikuttamassa EU:n verolainsäädäntöön: EK:n veroasiantuntija Tiina Ruohola.

🔔 Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijalle chatin kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen. Luennoitsija vastaa kaikkiin kysymyksiin webinaarin aikana. Kysymykset käsitellään luottamuksella, eikä kysyjän nimeä tai yritystä mainita. Lähetä kysymyksesi ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeella, tai jätä kysymyksesi  jälkikäteen vahvistusviestissä saamasi muokkauslinkin kautta.

Trilogian osat I-III täydentävät toisiaan

Kansainvälisen kaupan arvonlisäverotus on aiheena erittäin laaja, ja siitä syystä olemme jakaneet sen kolmeksi eri sisältöiseksi puolen päivän mittaiseksi koulutukseksi. Osat eivät ole toisistaan riippuvaisia, vaan jokainen osa on oma kokonaisuutensa. Yhdessä ne muodostavat kuitenkin erittäin kattavan alv-tietopaketin!  Tutustu trilogian muihin osiin:

 

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä. Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

#alv #arvonlisävero #alv2023 #koulutus #webinaari #ektietokurssit #eu #taloushallinto

 

Luennoitsijasta sanottua

”Kiitos hyvistä tauotuksista ja selkeästä ulosannista. Nousit juuri minun TOP 5 -luennoitsijoiden joukkoon!”