Työlainsäädäntöä muokataan jatkuvasti vastaamaan tämän päivän työelämää. Kevään ja kesän 2020 aikana on odotettavissa hallituksen esitykset mm. kilpailukieltoa sekä ”nollatuntisopimuksia” koskevista muutoksista, jotka esittelemme koulutuksessa käytännönläheisesti selkokielellä.

Entä mitä vaatimuksia syksyllä 2019 hyväksytty uusi ilmoittajan suojaa koskeva EU-direktiivi asettaa yrityksille ja työnantajille? Millaista suojaa se antaa työntekijöille? Epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblowing-menettelystä on säänneltävä kaikissa EU-jäsenmaissa vuoden 2021 kuluessa – Mitä oikeuksia ja velvoitteita direktiivi käytännössä tarkoittaa yrityksille ja millaisissa tilanteissa sitä sovelletaan? Mitä työelämän tietosuojalakin sanoo whistleblowing-menettelystä?

Käydään myös läpi tuoreinta oikeuskäytäntöä esittelemällä vuoden merkittävimmät oikeustapaukset työlainsäädäntöön liittyen.

Lisäksi luodaan katsaus suunnitteilla oleviin ajankohtaisiin työlainsäädäntöhankkeisiin: missä vaiheessa yt-laki- sekä perhevapaauudistukset ovat? Mitä ja millä aikataululla muutoksia on luvassa?

Päivän tarkempi ohjelma tästä.

Kouluttajina tilaisuudessa toimivat lainsäädäntötyöryhmissä mukana olevat EK:n Työelämä-vastuualueen asiantuntijat.

 

Tule kuulemaan ensikäden tietoa tulevista muutoksista sekä niiden taustoista ja vaikutuksista!

 

 

Voit osallistua myös webinaarin kautta – helppoa ja vaivatonta!

Live-webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosittelemme Chromea tai Firefoxia) sekä sähköpostin.
Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Eikö webinaarin ajankohta sovi kalenteriin? Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme webinaaritallenteen kaikille webinaariin rekisteröityneille, jolloin voit katsoa tallenteen juuri silloin kun se sinulle sopii!

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.


Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin maailmaa tahansa!