Työlainsäädäntö muuttuu jatkuvasti. Muutokset vaikuttavat jokaisen yrityksen ja työnantajan toimintaan, vaatien yritysjohdon, hr-henkilöstön sekä esimiesten tietojen päivittämistä ja osaamisen kehittämistä.

Tämän aamupäivän aikana käymme läpi viimeisen vuoden aikana voimaan tulleita työlainsäädännön muutoksia sekä esitellään suunnitteilla olevia ajankohtaisia työlainsäädäntöhankkeita. Lisäksi esitellään tuoreimpia oikeustapauksia mielenkiintoisten esimerkkien avulla.

 Päivän tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Luennoitsijana tilaisuudessa toimivat Elinkeinoelämän keskusliiton Työelämä-vastuualueen asiantuntijat, joilla on viimeisin tieto alan muutoksista.

 

Voit osallistua myös webinaarin kautta – helppoa ja vaivatonta!

Live-webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosittelemme Chromea tai Firefoxia) sekä sähköpostin.
Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.


Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan kurssille mistä päin maailmaa tahansa!