Yt-lakityöryhmän ehdotus uudeksi yhteistoimintalaiksi on julkaistu!

Yt-lakiin on työryhmän lakiehdotuksen mukaan tulossa uutuutena velvollisuus jatkuvaan vuoropuheluun eli tiedottamiseen ja entistä säännöllisempiin yt-neuvotteluihin laajasta joukosta asioita. Työvoiman vähentämistä ja muita suuria muutoksia koskevat neuvottelut olisivat jatkossa ns. muutosneuvotteluita, joihin liittyisi uusia velvoitteita työnantajille. Työntekijöiden hallintoedustus otettaisiin osaksi yt-lakia. Webinaarissa käydään lakiehdotuksen sisältö perusteellisesti läpi ja kiinnitetään erityistä huomiota siihen, mitkä asiat ovat muuttumassa ja miten työnantajien tulisi ottaa muutokset huomioon.

Lakiehdotuksen sisältöä selostaa EK:n lakiasiainjohtaja Markus Äimälä, joka on toiminut EK:n edustajana yt-lakityöryhmässä. Markus on mukaansatempaava esiintyjä, jolla on taito puhua lakiasioista selkeäsanaisesti ja pilke silmäkulmassa.

Päivän aikataulu tästä.

Tule kuulemaan ensikäden tietoa tulevista muutoksista sekä niiden taustoista ja vaikutuksista!

Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin internetyhteyden (suosittelemme selaimeksi Chromea, Edgeä tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!