Sisältyykö työtehtäviisi arvonlisäverotus? Oletko ehtinyt tutustua viimeaikaisiin muutoksiin, ja miten olet soveltanut niitä käytännöntyössäsi?

Koulutus antaa sinulle tehokkaat työvälineet käsitellä arvonlisäverotusta, sillä koulutuksen aikana käydään läpi mm.

  • 1.7.2021 voimaan tulevat verkkokaupan alv-muutokset pääkohdittain
  • 1.1.2021 muuttunut vähäisen toiminnan raja
  • 1.1.2020 voimaan tulleet quick fixes -uudistukset ja niiden vaikutus EU-tavarakauppaan
  • Verohallinnon suunnitelma alv-ilmoituksen uudistamiseksi
  • Uusimmat KHO:n oikeustapaukset ja merkittävimmät KVL-ratkaisut
  • Verohallinnon ohjepäivitykset ja uudet ohjeet

Kouluttajana toimii EK:n veroasiantuntija Tiina Ruohola, joka toimii myös ainoana Suomen edustajana VAT Expert Group:n komission asiantuntijatyöryhmässä (kausi 2019-2022).

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja aikataulu tästä.

Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Kurssin sisällön painotuksissa pyritään ottamaan huomioon koulutukseen osallistujien toiveet.
Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus kysyä luennoitsijalta mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, joihin hän vastaa luennon aikana. Voit lähettää kysymyksesi kouluttajalle 15.3.2021 mennessä tästä.

Webinaari

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikkisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paika päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.
Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

 

Kevään 2021 koulutukset järjestetään näillä näkymin hybridinä

Tällä hetkellä valmistaudumme järjestämään kevään koulutukset hybridinä, eli samanaikaisesti paikan päällä sekä webinaarina.

Mikäli myöhemmin viranomaismäärykset ja -suositukset olisivat edelleen tai uudestaan voimassa, siirrämme koulutuksemme kokonaan verkkoon, eli pidämme ne ainoastaan webinaareina.

Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kaikille koulutukseen paikan päälle jo ilmoittautuneille, ja teemme tuolloin siirron webinaariin kätevästi asiakkaidemme puolesta. Siirto ei siis tule vaatimaan asiakkailtamme toimenpiteitä, ja osallistuminen on mahdollista peruuttaa vielä 8 päivää ennen koulutuksen alkua peruutusehtojemme mukaisesti.