Ilmoittaudu mukaan paikan päälle tai webinaariin!

Covid19-varautuminen: Seuraamme viranomaisten sekä emoyhtiömme Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) ohjeistuksia koronatilanteesta tarkasti. Tilanteen niin vaatiessa tai asiakkaan omasta toiveesta voimme siirtää varauksen paikan päältä webinaariin vaivatta, ja tietysti kuluitta. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan!

Vanha laki kumotaan ja tilalle on tulossa kokonaan uusi yhteistoimintalaki.

Yt-lakiin on tulossa uutuutena velvollisuus jatkuvaan vuoropuheluun eli tiedottamiseen ja entistä säännöllisempiin yt-neuvotteluihin laajasta joukosta asioita. Työvoiman vähentämistä ja muita suuria muutoksia koskevat neuvottelut olisivat jatkossa ns. muutosneuvotteluita, joihin liittyisi uusia velvoitteita työnantajille. Työntekijöiden hallintoedustus otettaisiin osaksi yt-lakia.

Koulutuksessa käydään lakiehdotuksen sisältö perusteellisesti läpi ja kiinnitetään erityistä huomiota siihen, mitkä asiat ovat muuttumassa ja miten työnantajien tulisi ottaa muutokset huomioon.

Sisältö:

💎 Lakiehdotuksen taustaa
💎 Yleiset säännökset
💎 Jatkuva vuoropuhelu
💎 Muutosneuvottelut
💎 Hallintoedustus
💎 Seuraamukset
💎 Muita säännöksiä

Päivän aikataulu tästä.

 

Kouluttajana toimii yt-lakiesityksen valmistelleessa työryhmässä toiminut EK:n lakiasiainjohtaja Markus Äimälä.

Lakiehdotuksen sisältöä selostaa EK:n lakiasiainjohtaja Markus Äimälä, joka on toiminut EK:n edustajana yt-lakiesityksen valmistelleessa työryhmässä. Markus on mukaansatempaava esiintyjä, jolla on taito puhua lakiasioista selkeäsanaisesti ja pilke silmäkulmassa.

Tule siis kuulemaan ensikäden tietoa tulevista muutoksista sekä niiden taustoista ja vaikutuksista!

 

🎥 Hybridi-tilaisuus – Valitse sinulle sopivin tapa osallistua!

Kyseessä on live-webinaari, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

👉 Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

#webinaari #hybridi #koulutus #ektietokurssit #yt-laki #hr #henkilöstöhallinto #työlainsäädäntö