Ilmoittaudu paikan päälle tai webinaariin!

Covid19-varautuminen: Seuraamme viranomaisten sekä emoyhtiömme Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) ohjeistuksia koronatilanteesta tarkasti. Tilanteen niin vaatiessa tai asiakkaan omasta toiveesta voimme siirtää varauksen paikan päältä webinaariin vaivatta, ja tietysti kuluitta. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan!

Koulutus täydentää Työsuhdeasiain peruskurssi I:stä, mutta siihen voi osallistua myös erikseen. Käsittelemme koulutuksessa nykypäivän työelämässä tärkeiksi nousevia aiheita, jotka jokaisen työsuhdeasioita hoitavan ammattilaisen olisi syytä tuntea.

Perehdymme koulutuksessa mm. näihin aihepiireihin:

  • Työsuhteen ehtojen muuttaminen
  • Työturvallisuus
  • Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiat sekä työntekijöiden tasapuolinen kohtelu
  • Yksityisyydensuoja työsuhteessa

Päivän tarkempi ohjelma ja aikataulu tästä.

Luennoitsijoina ovat EK:n huippuasiantuntijat, joilla kaikilla on vankka kokemus työlainsäädännöstä ja taito välittää osaamisensa osallistujille helposti ymmärrettävässä muodossa.

 

🎥 Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.
Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

❌ Eikö koulutuksen ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan webinaariin, sillä lähetämme sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

 

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!

#ektietokurssit #webinaari #hybridi #koulutus #työsuhde #hr #henkilöstöhallinto #työruvallisuus #tasaarvo #yhdenvertaisuus #työnantaja