Tämä koulutus antaa sinulle erittäin kattavan tietopaketin arvonlisäveroa koskevista muutoksista. Puolen päivän koulutuksen aikana teoria yhdistyy käytäntöön asiantuntevan luennoitsijan käytännönläheisten esimerkkien avulla.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm.

  • 2021 voimaan tulevat verkkokaupan alv-muutokset
  • 2021 muuttuva vähäisen toiminnan raja
  • 2020 voimaan tulleet quick fixes -uudistukset ja niiden vaikutus EU-tavarakauppaan
  • Verohallinnon suunnitelma 2022 alv-uudistukseksi
  • uusimmat KHO:n oikeustapaukset ja merkittävimmät KVL-ratkaisut
  • Verohallinnon ohjepäivitykset ja uudet ohjeet

Kouluttajana toimii selkeäsanainen ja kokenut luennoitsija, EK:n veroasiantuntija Tiina Ruohola, joka on valittu jo toistamiseen Suomen edustajaksi VAT Expert Group:n komission asiantuntijatyöryhmään (nyt kaudelle 2019-2022), ja näin aitiopaikalla vaikuttamassa EU:n verolainsäädäntöön.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja aikataulu tästä.

Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen!

Kurssin sisällön painotuksissa pyritään ottamaan huomioon koulutukseen osallistujien toiveet.
Lähetä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä etukäteen ja luennoitsija vastaa niihin luennon aikana. Voit lähettää kysymyksesi kouluttajalle ma 19.10. mennessä tästä.
 

Osallistuminen webinaarin kautta on helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikkisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi järjestäjän toimesta, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi lähetämme webinaaritallenteen kahdeksi viikoksi käyttöön kaikille webinaariin ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosittelemme Chromea tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.