Ennakkoperintäpäiviltä on haettu ajankohtaista tietoa palkka-, talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä kysymyksissä jo yli 40 vuoden ajan. Tänä päivänä seminaarimme käsittelee tärkeitä uudistuksia ja ajankohtaisia asioita mm. tulorekisteriin, palkkaverotukseen ja ennakkoperintään liittyen, tavoittaen vuosittain jo yli 1 000 alan ammattilaista!

Päivän mittaisessa seminaarissa luennoivat Suomen verotuksen huippuosaajat, jotka seuraavat alan kehitystä aitiopaikoiltaan herkeämättä. Nämä huippuammattilaiset ovat mukana vaikuttamassa tulevaisuuden veromuutoksiin tälläkin hetkellä, ja ovat näin ollen parhaita asiantuntijoita kertomaan alalla tapahtuvista muutoksista.

Seminaarissa käsitellään ennakkoperintään ja tulorekisteriin liittyviä, päivän kuumia kysymyksiä, ja yleisöllä on mahdollisuus esittää mieltä askarruttavia vero- ja palkkakysymyksiä päivän kysymysklinikoissa! Tule siis kuulemaan Elinkeinoelämän keskusliiton sekä Verohallinnon huippuosaajia. Saat kotiin viemisiksi suositun materiaalipaketin, EP2021-kirjan, josta on todellista käytännön apua omaan työhösi vielä pitkään!

Ajankohtainen ja monipuolinen ohjelma

Olemme koonneet päivän ohjelman tiiviiksi paketiksi, jossa kerrotaan kaikki olennaisimmat uudistukset ja muutokset liittyen ennakkoperintään, tulorekisteriin ja palkkaverotukseen. Päivän aikana käsitellään muun muassa:

  • Verolainsäädännön muutokset (lakimuutokset & veroperusteet)
  • Ennakkoperintä 2021 (muutokset Verohallinnon sähköisiin palveluihin, luontoisedut & kustannusten korvaukset)
  • Palkkahallinnon osuus: Kun työ vähenee (lomautus- ja irtisanomistilanteita palkkojen, korvausten, lomaetuuksien ja sosiaalivakuutusmaksujen osalta)
  • Ajankohtaista tulorekisteristä (2021 alusta voimaan tulevat muutokset, ilmoittamisen uudet ja muuttuneet ohjeet & kompastuskohdat)
  • Ennakkoperinnän ja palkkaverotuksen erityiskysymyksiä (aiheina mm. etätyö, lomautukset sekä kansainväliset tilanteet)
  • Uusinta oikeuskäytäntöä (mm. verohallinnon uusimmat ennakkoratkaisut)

Päivän tarkempi ohjelma tästä

Valitse lukuisista tilaisuuksista, paikan päällä tai Livestream, sinulle sopivin vaihtoehto.

Mikäli korona-tilanteesta johtuen, tai jostain muusta syystä tulisi tarve siirtyä paikan päältä Livestreamin ääreen, siirto hoituu erittäin helposti ja nopeasti. Siirrämme sinut tuolloin napin painalluksella toiseen tilaisuuteen kuluitta.

Älä siis enää epäröi, vaan klikkaa itsesi alla olevasta listasta mukaan!

Kiertuepäivät ja -paikkakunnat:

ti   24.11.    Imatra, Imatran kulttuuritalo Virta Peruutettu
ke  25.11.   Lahti, Sibeliustalo & Livestream Lahti
pe  27.11.   Vaasa, Scandic Waskia Peruutettu

ti     1.12.    Kuopio, Scandic Kuopio Peruutettu
ke   2.12.    Jyväskylä, Original Sokos Hotel Alexandra & Livestream Jyväskylä
pe   4.12.    Oulu, Livestream Oulu

ma  7.12.    Helsinki I, Livestream Helsinki I
pe  11.12.   Turku, Turun Messukeskus & Livestream  Turku

ti    15.12.   Tampere, Livestream Tampere
ke  16.12.   Pori, Scandic Pori Peruutettu
pe  18.12.   Helsinki II, Livestream Helsinki II

 

Varautuminen koronasta johtuviin poikkeusolosuhteisiin
-edellytämme kasvomaskin käyttöä tilaisuuksissamme

Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä tehtävämme on huolehtia asiakkaidemme terveydestä, sekä toimia linkkinä eri osapuolten, kuten tapahtumapaikan ja asiakkaidemme välillä.

Olemme laatineet pienen tietopaketin siitä, miten me EK-Tiedossa huomioimme mahdolliset koronaan liittyvät rajoitukset sekä ohjeistukset Ennakkoperintä 2021 -päivillä.
Lue lisää…