Päivän aikana käydään läpi kansainvälisen työskentelyn verotukseen liittyvän juridiikan perusperiaatteet ja avataan niitä runsailla käytännön esimerkkitilanteilla.

Lisäksi käsitellään sellaisia ajankohtaisia aiheita, jotka juuri tällä hetkellä herättävät kysymyksiä, kuten koronapandemian vaikutukset kansainvälisiin työskentelytilanteisiin ja etätyön verotus. Saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:  Miten Suomeen palaaminen ja täällä etätyön tekeminen vaikuttaa ulkomaantyön palkan verotukseen? Missä tilanteessa Suomeen ulkomailta tulleen työntekijän palkasta peritään lähdevero ja milloin ennakonpidätys? Entä miten tulorekisteri on muuttanut kansainvälisen työskentelyn tietojen ilmoittamista?

Päivän päätteeksi asiantuntijat vastaavat osallistujien kysymyksiin, joita voi lähettää meille jo ennakkoon.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia perusasioita, ajankohtaisia kysymyksiä ja tulevia muutoksia:

• Pääperiaatteet kansainvälisen työskentelyn verotuksesta
• Suomessa asuvan etätyö ulkomailla ja ulkomailla asuvan etätyö Suomessa
• Koronan vuoksi jumiin jääneet ja Suomeen palanneet työntekijät
• Tulorekisteri-ilmoittaminen
• Käytännön esimerkkejä

Päivän tarkempi ohjelma tästä

Päivän luennoitsijoina toimivat alan huippuosaajat: veroasiantuntija Lauri Lehmusoja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:sta sekä toiminnallinen vastaava Sari Wulff Verohallinnosta.

 

Voit lähettää kouluttajalle kysymyksiä etukäteen!

Onko mielessäsi askarruttava kysymys aiheeseen liittyen? Lähetä kysymyksesi kouluttajalle etukäteen ja saat vastauksen luennon aikana.
Lähetä kysymyksesi 5.10. mennessä tästä

 

Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin internetyhteyden (suosittelemme selaimeksi Chromea, Edgeä tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Säästy matkustamisen vaivalta ja tule mukaan webinaariin mistä päin maailmaa tahansa!