Koulutus antaa sinulle kokonaiskuvan vuosilomaetuuksista ja niiden määräytymisestä. Päivän aikana perehdytään käytännönläheisesti vuosilomalain soveltamiseen työpaikoilla.

Aamupäiväosiossa käsittelemme erityisesti loman ansaintaa ja loman antamista.
Iltapäivällä perehdymme lomapalkan peruslaskentatapoihin ja erityistilanteisiin, kuten lomapalkan laskemiseen työajan muutostilanteissa.

Vuosilomalaki on muuttunut siten, että pitkään sairaana olleelle työntekijälle kertyy vuosiloman lisäpäiviä. Uusia säännöksiä sovelletaan täysimääräisesti lomakaudella 2020. Myös tätä muutosta käsitellään kurssilla.

Päivän tarkempi ohjelma tästä.

Koulutuksessa luennoitsijoina toimivat lakimies ja toimitusjohtaja Kristiina Riipinen, Työsuhdejuristit Oy, sekä palkkahalllinnon asiantuntija Antti Kondelin.


Ennakkokysymykset 6.4.2021 mennessä
Lähetä kysymyksiä luennoitsijoille etukäteen. Luennoitsijat vastaavat niihin koulutuksen aikana, ja kaikki kysymykset käsitellään luottamuksella; kysyjän nimeä, yritystä tai muita tietoja, jotka voisivat paljastaa kysyjän henkilöllisyyden, ei paljasteta. Lähetä kysymyksesi 6.4.2021 mennessä tästä.

Webinaari

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikkisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paika päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.
Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Tule mukaan! Webinaariin voit osallistua kätevästi mistä päin Suomea tahansa!

-Asiantuntijat apunasi-

Kevään 2021 koulutukset järjestetään näillä näkymin hybridinä

Tällä hetkellä valmistaudumme järjestämään kevään koulutukset hybridinä, eli samanaikaisesti paikan päällä sekä webinaarina.

Mikäli myöhemmin viranomaismäärykset ja -suositukset olisivat edelleen tai uudestaan voimassa, siirrämme koulutuksemme kokonaan verkkoon, eli pidämme ne ainoastaan webinaareina.

Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kaikille koulutukseen paikan päälle jo ilmoittautuneille, ja teemme tuolloin siirron webinaariin kätevästi asiakkaidemme puolesta. Siirto ei siis tule vaatimaan asiakkailtamme toimenpiteitä, ja osallistuminen on mahdollista peruuttaa vielä 8 päivää ennen koulutuksen alkua peruutusehtojemme mukaisesti.