Kesäinen tervehdys Etelärannasta!

EK-Tiedon alkuvuosi meni upeasti; olemme saaneet tutustua jälleen moniin uusiin kasvoihin, sekä tavanneet tietysti paljon tuttuja asiakkaitamme. Toiset teistä ovat olleet mukanamme jo useita vuosia, jopa 40, aivan ensimmäisestä Ennakkoperintätilaisuudestamme lähtien. Toivotamme teidät kaikki erittäin lämpimästi tervetulleiksi meidän monipuolisen koulutustarjonnan pariin myös tulevaisuudessa.

Edellisessä Ajankohtaista-kirjoituksessa mainitsimmekin viimeaikaisista uudistuksista, joita olemme toteuttaneet EK-Tiedossa. Katsokaamme tällä kertaa eteenpäin, hieman syvemmin tulevan syksyn koulutustarjontaamme.

Olemme julkaisseet syksyn upeat koulutukset kurssikalenterissamme. Voimme ilolla ja ylpeydellä todeta, että meillä on tarjolla entistäkin runsaampi ja monipuolisempi koulutustuoteperhe, uusia mielenkiintoisia aiheita, sekä edelleen Suomen, alansa parhaat asiantuntijat.

Alv-teemaiset koulutuksemme tarjoavat tärkeää tietoa aina alv:n perusteista sekä alv:n viimeaikaisista muutoksista  kansainvälisen kaupan alv-kysymyksiin. Lisäksi uusi kahden tunnin tehokas koulutus aiheesta työntekijän puutteellinen työsuoritus irtisanomisperusteena tarjoaa erittäin tärkeät työvälineet työnantajalle haastavaan tilanteeseen. Uusia aiheita ovat myös uusi työaikalaki palkkahallinnossa, jonka tavoitteena on selvittää säännösmuutosten vaikutusta ja merkitystä käytännössä, sekä Palkka & Tulorekisteri, joka on kattava läpileikkaus palkan määräytymisperusteista ja erilaisista palkkaeristä.

Tutut ja tärkeät aiheet ovat edelleen kalenterissamme;  työsuhdeasiain peruskurssit I ja II (edelleen saatavilla myös pakettitarjouksena), palkanlaskennan perusteet, vaihtelevia työsopimuksia koskeva lainsäädäntö, sairauspoissaolot sekä uusi työaikalaki, jossa tällä kertaa teemana: mikä muuttuu 1.1.2020?

Vaikka tarjontamme onkin kattava, voi sieltä puuttua jotakin sellaista, mikä saattaisi olla sinulle ja organisaatiollesi tärkeä ja tarpeellinen. Laitathan meille asiasta viestiä. Voit olla meihin yhteydessä kotisivujemme alalaidassa olevan ”Ota yhteyttä” -linkin kautta, tai voit ottaa meihin yhteyttä suoraan tarjouspyynnön muodossa Yrityskohtaiset koulutukset -sivun kautta, mikäli räätälöity kurssi olisi teille parempi vaihtoehto.

Me olemme täällä juuri teitä varten! -Siksi haluamme tietää, miten voimme palvella vieläkin paremmin.

Oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää ja toivottavasti näemme syksyn kursseilla!
-Ehkäpä EP2020-kiertueella?


-EK-Tieto -tiimi-

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari