Varausjärjestelmä on nyt entistäkin käyttäjäystävällisempi! -Uusi tulokas on jälleen yksi vahva linkki työnkulussamme!

EK-Tieto jatkaa uudistumistaan. Viimeisten kolmen vuoden aikana olemme panostaneet koulutusten kehittämiseen sekä niiden tavoitettavuuden helpottamiseen. Olemme kehittäneet työnkulkuprosesseja, viestintää ja markkinointia. Uutena tulokkaana uudistumisprosessiimme otamme ilolla vastaan uuden varaus- ja laskutusjärjestelmän.

Kotisivut, uusi logo ja brändi, LinkedIn-, Twitter- ja Facebook-sivut, live-webinaarit, webinaaritallenteet…. Näiden kaveriksi kutsumme nyt uuden varausjärjestelmän, joka huolehtii siitä, että asiakkaan on helpompi käsitellä omia tietojaan alusta alkaen.

Asiakkaanamme syötät varaustietoihin kerralla kaikki tärkeät tiedot yhteys- ja laskutustiedoista erikoisruokavalioihin, jonka jälkeen varauksesta lähtee ilmoittautumisvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti. Mullistavin uudistus on kuitenkin se, että vahvistuksessa lähetetyn linkin kautta pääset tarvittaessa muokkaamaan antamiasi ilmoittautumistietoja, voit vaihtaa koulutukseen tilallesi toisen henkilön tai vaikka peruuttaa koko ilmoittautumisen aina kurssin peruutuspäivään asti ihan itse – vieläpä kuluitta!

Tällainen järjestelmä palvelee asiakkaitamme parhaiten, antamalla vapauden hallita omia tietojaan sekä omaa ilmoittautumistaan viimeiseen asti. Se helpottaa koulutukseen osallistumisen päätöstä, ja samalla helpottaa ja nopeuttaa meidän EK-Tiedon tiimiläisten työtä huimasti, sillä emme enää käsittele jokaista ilmoittautumista erikseen samalla tapaa kuin aiemmin. Näin ilmoittautumisprosessi nopeutuu ja palvelumme paranee. Lisäksi laskutus toimii nyt saman varausjärjestelmän kautta, jolloin voimme luopua useista erillisistä ohjelmista ja keskittyä vain yhteen, joka palvelee meitä kaikkia.

Tutustu koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan! Nyt se on entistäkin helpompaa!

Tuttuun tapaan voimme vielä lisätä: Eikä tässä vielä kaikki…… Sillä lisää mahtavia uutisia uutuuksista ja tulevista kursseista pian!

Aurinkoisia hetkiä!

 

 

 

 

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

04.06.2020
08:45 – 16:30

Turvallisuusalan neuvottelupäivät 2020 (TN 36)

4.6. Finlandia-talo, Helsinki / 4.-5.6. M/S Silja Europa

10.11.2020
10:00 – 15:00

Sivista: Yhteistoimintamenettely työvoimaa vähennettäessä ja organisaation muutostilanteissa

Helsinki

06.10.2020
10:00 – 12:00

Sivista: Opettajien vuosityöaikakoulutus (urheiluopistot, kansanopistot, ammattikorkeakoulut)

Helsinki

17.11.2020
10:00 – 15:00

Sivista: Poissaolot ja vuosilomat sekä HTP- että opetushenkilöstöllä

Helsinki